Ne se sedi celo vreme na Forum tuka riba ne se fakja mnogo slabo akcija
, se dogovaravme so Kristijan da ideme na poseta na ezeroto GogoMond da se probaat novite C1 parabolici i nivnata akcija.Dogovorot bese za u sredata ama bidejki vremeto ne se pogodi ja otkazavme za denesniot den.Rano od sabajle ispivme kafe kaj mene i pravac GogoMond.Vremeto ni se pogodi TOP podobro vreme nemozese da bide.Od mamci se ponese Sikerac,Cuk, Boili Mesni i Ovosnim Pop-Up , Dipovi, Spod Prihrana i uste sto nemase, no ribata ne bese mnogo mnogu aktivna ( Dve ripanja od krap za cel den).Imav jas eden nerealiziran udar i eden dobar RUN so dojde do kinenje ( koren od kaj se najde jebem li ga
) Bitnata rabota sto Kristijan gi proba parabolicite vo akcija i napravi sefte so edno krapce okolu 2 kila kolku da spasime GAZ od Crnecot sto ne cekase vo Stracin na proverka
, Druzbata i ubavite momenti ostanuvaat za pomnenje, ribi doagjaat i si odat.Ajde malku i sliki da ne bide na prazno pisuvanje
, Bitno nie utepafme prekrasen den, prekrasna druzba i zapoznavanje razmenuvanje novi taktiki mamci i razni trakatanci
P.S... Krapovite jadea na Dipovana Banana boila i na Pinneaple Pop-up ....
Parabolicite vo Akcija
Malku Frlanje Boili So Kobrata ( home made podobra od Gardner
) Makedonski Proizvod
, u pozadina na Kiko gazot
A eve gi i Majstorite na denesniov Den
Levo Jas I Desno Kristijan
Proverka na Sistemite dali e se vo red
Eve me i mene vo Akcija
Uste edna vo Zafrluvanje
I Uste edna i Kiko go naostri Kepceto ama utka
Kiko vo Akcija so pravenje Sefte i Jas kako Kalfa normalno so Kepce vo race
( Se pokaza Majstorot )
Majstorot Kiko Vo Akcija i Kalfata vo zamenena pozicija
Ajde uste edna slika od Akcijata
Eve go i Sefteto na Kristijan sto gi podnovi novite C1 Parabolici
I za KRAJ POZDRAV OD GOGOMOND OD KRISTIJAN I DANIEL I BISTROOOO ( Izleguvajte na Voda Tuka Na Forum Ne Jade )