www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пет Ное 08, 2024 10:59 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS1011121314ELLIPSIS127»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Крапски МАШИНКИ (општо)
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 5:24 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONЧет Aпр 14, 2011 11:43 pm
МислењаCOLON2377
Па колеги крапџии затоа постојат повеќе класи на машинки како и повеќе производители. Ако некој сака т.с. има пари до 100евра за машинка која е сврхата да го убедуваме дека за 500 евра има да купи тенк?

Еве и еден пример од минатат година во боксот до нас на мајстор Лупчо Кајсторовски ортакот успеа да му скрши две машинки поради незнаење, неискуство и нестручно работење. Наместо да пумпа тој ја дига трската и влече -мота со машинката низ тревата и крк отиде!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 5:39 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
martinMK НапишиCOLON
Немам што на некој да докажувам.. докажано е тоа..

10% графит е просек кој може пластикта да држи за да биде крута..

14% е највисоко ниво..

Отвори ги твоите даиви.. и прочитај што пишува на капакот од внатрешната страна..

3 букви

АБС..

http://en.wikipedia.org/wiki/Acrylonitr ... ne_styrene

а што пишува на бблц..

АЛ20 :)

епа здравооо air craft grade aluminium :)
:hit_head:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 5:40 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON1507
Предраг НапишиCOLON
Па колеги крапџии затоа постојат повеќе класи на машинки како и повеќе производители. Ако некој сака т.с. има пари до 100евра за машинка која е сврхата да го убедуваме дека за 500 евра има да купи тенк?

Еве и еден пример од минатат година во боксот до нас на мајстор Лупчо Кајсторовски ортакот успеа да му скрши две машинки поради незнаење, неискуство и нестручно работење. Наместо да пумпа тој ја дига трската и влече -мота со машинката низ тревата и крк отиде!
:ok_ok:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 5:59 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
daniel_veles НапишиCOLON
Предраг НапишиCOLON

А каква машина се скршила? И како? баш ме интересира.. ваков пример имав со една друга машинка..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 6:07 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПет Maр 16, 2012 11:59 pm
МислењаCOLON487
martinMK НапишиCOLON
daniel_veles НапишиCOLON
Предраг НапишиCOLON

А каква машина се скршила? И како? баш ме интересира.. ваков пример имав со една друга машинка..
Prowes skapanica

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 6:09 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Ahahah bajgi iskusni vo liga imalo...
MArtin najverovatno drshkata taa prva strada.

BBLC i DAiwa infinity se kultni mashinki moi se na pazarov 20 godini i vazat za najdobro i najkvalitetno nesto shto e napraveno.Mana im e golemata tezina i premnogu konec spulnata sobira.Koj e jak na race nema da mu smeta ama ke go vidam ako treba da prefrli deneska 30-40 pati.Togas doaga do zamor.

DZabe se rapravate.Sekoja mashinka e dobra i najeftinata i najskapata.Sto dobivash za parite e prashanjeto i dokade mozesh da teras so tie mashinki

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 6:10 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON1507
JaneMK НапишиCOLON
Ahahah bajgi iskusni vo liga imalo...
MArtin najverovatno drshkata taa prva strada.

BBLC i DAiwa infinity se kultni mashinki moi se na pazarov 20 godini i vazat za najdobro i najkvalitetno nesto shto e napraveno.Mana im e golemata tezina i premnogu konec spulnata sobira.Koj e jak na race nema da mu smeta ama ke go vidam ako treba da prefrli deneska 30-40 pati.Togas doaga do zamor.

DZabe se rapravate.Sekoja mashinka e dobra i najeftinata i najskapata.Sto dobivash za parite e prashanjeto i dokade mozesh da teras so tie mashinki
:~~ :~~ :~~ :~~ :~~

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 6:11 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONЧет Aпр 14, 2011 11:43 pm
МислењаCOLON2377
Басија и ББЦ сигурно не се, но истите машинки Љупа ги користел порано но новиот крапџија при контра ја дига трската во вис, контрира и повеќе нема пумпање туку ја држи дигнато трската и само мота со оршата а отпорот што од крапот, што од тревата се зголемува.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 6:12 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПет Maр 16, 2012 11:59 pm
МислењаCOLON487
Bblc se kako trudna basija :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 10, 2013 6:15 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Предраг НапишиCOLON
Басија и ББЦ сигурно не се, но истите машинки Љупа ги користел порано но новиот крапџија при контра ја дига трската во вис, контрира и повеќе нема пумпање туку ја држи дигнато трската и само мота со оршата а отпорот што од крапот, што од тревата се зголемува.
I tatko mi taka faka ama jas imam shimano pa nema gajle.Uste mi vika kolku se jaki mashinkive go glisiram na voda :lollol: :lollol: :lollol:

Toa e toa za kvalitetot

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS1011121314ELLIPSIS127»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 3 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum