Пепи.. биди објективен и погледни наоколу.. не тргај од тоа што тебе ти се допаѓа.. тоа не е релевантен исказ..
Тоа што сакаш басии и басиери да си купиш слободно.. али не ги прави цената најдобри..
Значи искрено да ти кажам тоа за мене е тешка кинезарник бижутерија.. ама тешка.. не е дека не сум ги вртел.. знаеш и сам..
Не оспорувам како е направена и кои материјали се искористени итн.. али брате 500 евра за бижу брижит.. не давам па мајка јана нека е..
Неможам да го најдам сајтот да ви докажам колку басии се вратени во фабрика затоа што преклопникот се гмечи и крши.. пука федерот на пеклопникот.. и лагерите се згрчуваат..
Ако мислите дека тропам глупости посетете ги форумите англиски и направите пребарување за "Basia Broken" и во исто време направите пребарување за "Shimano broken" па ке видите сами.. колку лајнарии им се имаат десено на луге..
а и уште нешто.. клипсот знае да се откачи..
Енглезите имаат проблем да ги продадат басиите па ги трампаат за аеро техниум мгс.. 1 мгс за 2 басии.. епа брате.. ја бижутерија нејкам..
А шо ти не ги даеш бблц-то и даивите трски и купи даива басиа.. па случајно таа биЖЖинтерија нека ти падне на земја.. па ке видиме шо ке се деси..
Јас случајно го нагазив едниот бблц
па е жив и здрав.. а и гребаница нема..
@Даниел_Велес..
Графит + пластика смешан во композит е материјал кој е од 1965 година присутен.. ништо ново.. 10% графит рестото пластика АБС..
Можеби за тие пари колку што кошта бблц.. ке најдеш нешто такво кое ке ти брка работа..
Има подобри од бблц.. да нема муабет.. но што е тоа што ја прави да до ден денес е на пазар зверка?
@ Spaiva
Брат.. искрено зејтин и вода мешаш..
Јас моите ги купив на старо.. 2 пати свртени од човек кој го познавам и ми е пријател.. Максим ги купи неговите од човек кој ни го препорачаа.. значи уште конзерванс имаше на шпулните и на лагерите..
Окума е добра во таа класа на ценовникот.. не може да ја споредиш со шимано ни под разно..
Никаде не кажав дека е лоша.. си вреди за парите.. едно време и размислував да купам пред да земам шимано.. но ете се одлучив да купам шимано..
За парите си е бомбона..