www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Вто Ное 19, 2024 12:22 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS5152535455ELLIPSIS119»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 02, 2012 11:45 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Maр 19, 2011 11:55 am
МислењаCOLON1040
ЛокацијаCOLONBitola
Zalosno e shto ribarite ja plakjaat krajnata cena, za eden ili dvajca koi napravija imperija i MONOPOL da se dozvoli i ponatamu da ja teraat taa svoja politika.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 02, 2012 11:48 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
Lepi НапишиCOLON
... Зајко, и пријателон твој бил таму ... поубав доказ дена немат да ја бидит работата не постојт ... Уништувач на Забави :twisted:

koga go vidov kosata mi se krena...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 02, 2012 11:56 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Jун 28, 2011 12:13 pm
МислењаCOLON1530
ЛокацијаCOLONSkopje
Баџо НапишиCOLON
Prashanjeto pogore go postaviv so cel da obrnam malce vnimanie KON REALNOSTA.Pocit kon noviot clen i mu posakuvam se najubavo.
CELTA NA OVOJ POST E DA SE PRIVLECI KOLKU TOLKU VNIMANIE KON NEKOI BOLVI I VOSHKI SHTO SE IMAAT NAMETNATO VO RIBOLOVOT ODNOSNO VO MRF.
PRV PAT !!!!! PRV PAT POSLE OSNOVANJETO NA MRF VO DALECNATA 1952 OD STRANA NA CLENOVI NA RIBOLOVNITE DRUSHTVA VARDAR-SKOPJE, BABUNA VELES I CRNA REKA BITOLA-NEKOJ OD TIE BOLVI I APASHI SE DRZNA I PREDLOZI OD BITOLA DA SE NAMALAT CLENOVITE OD 3 NA 1 !!!!!!!! ZEMAJKI GO FAKTOT DEKA CRNA REKA BITOLA POSTOI OD 1946 GODINA (POSTARO E I OD SAMATA MRF) NEKOJ NE DOVEDE VO SITUACIJA DA OD BITOLA NEMA NI EDEN PRESTAVNIK VO TAA BANDA.NA PRESTAVNIK OD RIBOLOVNOTO DRUSHTVO BARBUS MU BESE PREDLOZENO SAM DA UCESTVUVA KAKO CLEN VO NOVIOT UPRAVEN ODBOR NO TOJ NE PRIFATI I JAS JA POZDRAVUVAM NEGOVATA ODLUKA DA NE UCESTVUVA VO TAA BANDA. A ZA BROJOT NA CLENOVI KOI DOAGJAAT OD BITOLA I DA NE ZBORUVAME-1000 (ILJADA I POVEKE) SPORED IZDADENI LEGITIMACII !!! PA DO KOGA BE ????
limun75 НапишиCOLON
кога се бираа нови членови вчера и изби несогласица помеѓу присутните зашто тој,зашто овој,од тоа друштво со 10 члена има претставник,од друго друштво со 2 члена зашто да има претстасвник и слично...Стана претставник од Вардар,цитирам:Па ние треба да имаме 50% претставници во одборот бидејки имаме највеке членови како друштво.

Е тука почна да ми врие водата... :evil: Па нормално ке имаат кога гз и гаќи се МРФ и Вардар... :!: :!: Под дефолт секој кој ке сака да извади легитимација го пишуваат во Вардар...А и иста канцеларија делат... :!: :!:
А поради кој основ тогаш ги разрешија тројцата членови од Црна Река :?:Не сум во тек со работите :?: Пробаа да го бутнат син му на Ацо Селекта ,меѓутоа не им успеа... :evil: Думбалот се откажа,видно изнервиран од ситуацијата...Чест за Емил и Горан,се надевам во брзо време ке си ја оправдаат позицијата...

Последна промена од 1 на limun75, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 02, 2012 11:57 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
uste malku site ke svatite zosto nema krapski ribolov vo mk,, :D nema ni da ima,, :(
:D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aпр 03, 2012 12:10 am 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:11 pm
МислењаCOLON819
ЛокацијаCOLONСкопје - Кисела Вода
исто како во фудбалот -додека е Харалампие Хаџиристевски ..мислам дека така се викаше :) ..на чело на МФР нема да има и фудбал

истото се случува и тука -се додека е таа тајфа (мафија) на чело на МРФ нема да има саглам риболов

Последна промена од 1 на SALE CARP, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aпр 03, 2012 12:11 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Maр 19, 2011 11:55 am
МислењаCOLON1040
ЛокацијаCOLONBitola
Jas velam vremeto ke pokazi, ama zalno e shto vremeto ke pokazi ushte polosha sostojba od segashnata.Dva tri gulabi vo eden kafez nemozat da ostanat zdravi ako drugite se zaboleni.E sega zoshto Dumbalo ne prifati? Epa nesaka da se razboli ! Imashe objasnuvanje i od nego i pak ke se povtoram-alal da mu e shto ne prifati da bidi del od taa bagra.rabotite i problemite se STRASHNO GOLEMI I DLABOKI. Zalno e shto i pri vakvi situacii nekoi luge se prikazuvaat kako macenici i pobornici za nekakva podobra ribolovna sredina.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aпр 03, 2012 1:45 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONСре Maр 30, 2011 3:46 pm
МислењаCOLON190
На последната слика,дечкото со скрстените раце е тој.[/quote]

Горан прекар Моне ако не грешам

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aпр 03, 2012 8:39 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПон Jул 18, 2011 11:18 am
МислењаCOLON158
Баџо НапишиCOLON
Kade se naogja Makedonska Kamenica? Grad li e ili selo?
Moze li nekoj da mi kaze vo koe ribolovno drushtvo e clen noviot clen na upraven odbor?
Makedonska Kamenica e malo rudarsko gradce so 5000-6000 ziteli i so 221 registrirani sportski ribolovci so izvadeni legitimacii od MRF....Soodnosot so drugite gradovi e zabelezitelen neli.... ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Aпр 03, 2012 8:39 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПон Jул 18, 2011 11:18 am
МислењаCOLON158
ribarce НапишиCOLON
На последната слика,дечкото со скрстените раце е тој.

Горан прекар Моне ако не грешам[/quote]
Горан Мухата

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Maј 18, 2012 12:02 am 
Отсутен
Воздржан

РегистриранCOLONНед Jул 17, 2011 3:12 pm
МислењаCOLON35
federacija plus vardar = najgolemi mafijasi

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS5152535455ELLIPSIS119»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 8 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum