So e rabota ovde zosto go zloupotrebuvate forumot koj so ima da resi ima ministerstvo inspektori sudovi ovoj forum ne e da presuduva tuku da ne zdruzuva zosto spiro i filp zboruvate vo ime na zakonot
Мое лично право е јас да си толкувам што сакам, како сакам. МЗШВ нека си ја тера неговата работа, ние немаме ни право, ниту пак можност да се мешаме во работата на министерството.
Tapa temava e ok ama treba nekoj drug da dava odgovori a spiro i filip davaat oficijalni odgovori go tolkuvaar zakonot onaka kako tie si zamislile odgovaraat na prasanja na koj treba drug da odgovara pa sto ke ni e togas federacija i ministerstvo koa tie znaat se ako sakate da pomognete pisete mu na pretsedatelot vasil kostov pisete vo ministerstvoto vo imeto na site ribolovci ako ima resenie da ni go kazat ako ne ok i nema so spiro i filip da zboruvaat vo imeto na ministerstvoto
Kako moderatori vie ne treva da drzite nekoja strana tuku da si js vrsite vasata rabota a toa e nadzor nad forumot korekcii na zalutani odgovori vo pogresni temi edukacija dokolku na nekoj nesto ne mu e jasno a tie vasi odgovori ostavete gi da si gi resat oniie sto treba
А ти како член не треба да ја оценуваш работата на модераторите како тебе ти одговара, туку да учествуваш во темите на форумот.
Васил Костов е добро запознаен со цела ситуација, во министерство е пишано од страна на МРФ уште пред 2 недели, ама уште нема ништо ново.
А ти ако сакаш одговор од МЗШВ наместо од мене или Спиро, како што изјавуваш, седни брат и напиши едно писмо до министерот, кажи му што ти е проблемот, побарај интервенција или слично. На форумов секој има право да толкува закони како што сака, во рамките на една нормална комуникација. Исто како што Цуцул толкуваше закони дека не треба да порибуваат и да имаат чувари, па сега кога ќе мора да порибат и за тоа што не планирале, ќе се чудат што ги снашло
Боби, знам тебе што ти е идејата, ама тоа нема да се случи. Филип е Филип и толку. Официјалните ставови се изразуваат во разделот за РИБАР 2011, на сите други раздели и теми ние сме Филип риболовецот модератор, Спиро риболовецот модератор. На кој не му е јасно, слободно може да праша. А да отворам 2 јузери, не ми паѓа на памет.
Инаку, официјалните ставови од администрацијата на форумот се изразуваат преку ГРУПА НА МОДЕРАТОРИ, било преку известување или приватни пораки до одреден корисник или цела група.