Golema rabota koj ke bil prv, vtor ili tret !
Sekoja godina ima drzaven prvak i ke ima i sto od toa?
Nekoj ke bide zvezda a nekoj outsider ???
Aman luge, shampion na makedonija e edno golemo NISTO!
Некој мисли дека треба тука да е мангуп.. а уствари иде на светско ко усран голуб у бокс се врти 3 дена.. ова важи за сите вклучувајки ме и мене.. и не ме разбирајте дека ова го кажувам за да омаловажам резултати.. туку ова е реалноста.. еден куп од тимовите кој се на светско имаат по 200 дена на вода.. сигурно не се јадат и караат како ние.. сигурно нема мерење муда.. ја вака ја онака.. абе ти глуп немаш појма.. ти реков ми рече..
Абе дојајано ми е од вакви гачки и прикаски кој шо како направил или кој е каков.. небаре мериме кој колкави муда има..
Patot do uspehot ne lesen, nikoj nema magicno stapce da preku nok gi prepbrati site i napravi reprezentacija os svetski rang i gi dovede site raboti na svoe mesto !
No zatoa sme site nie tuka, da pomagame da rabotime i poleka no sigurno da ja ostavrime celta!
Овој филм нема да го видиме уште многу време.. и сам знаеш шо како беше на работилница.. повеќе спинерџии имаше одколку крапски егоманијаци..