ima kupovi ama nevi pase. ete vie ste dale predlog gemidjii velesko. vie sto ste go dale treba prvi fase prijavite.
kup draven
kup ribar
kup globocica
ama nevi pasuva. znaete deka nisto nema da napravite.
edni isti se prijavuvame site godini
Тебе не ти паше, не нас.
Државен куп го прави федерација, не ти.
Рибар го праи Рибар, не ти.
Глобочица го праи Тасим, не ти.
Ти си гласноговорникот овде и биди протагонист - не антагонист.
Викаш имаш искуство, имаш знаење, пријатели, по белиот свет - искористи го сето тоа и помогни да го опраиме риболовот.
И јас ја критикувам федерација, ама треба да помогнам за да биде подобро - не само да тандрчам по форум и по фејсбук.
Сеа ќе отворам една група на фејсбук, ќе си поканам луѓе и ќе ве поредам сите и лом ќе ве праам!
Така ли треба да праиме сите? - Нели мислиш дека е доста и дека треба ДА СЕ ПОМОГНЕ?
Не мене да ми помогнеш, туку на млади деца како оние од Паљурци. На млади дечки кој за 10 год ќе направат репрезентација.
Еве, јас се слагам со тебе во многу работи дека досега не било како што треба и сеуште не е.
Тоа и во лице сум ти го кажал.
Да не испадне сега умре циганката па се фалам, ама овие 4-5 год. јас и уште 2-3ца директно во моето матично здружение се залагаме крапскиот риболов да оди нагоре. Има докази за истото, не зборам ништо на памет.
Па претседателот ни е спинерџија, а гине за за крапџиите! Јасно ти е тоа!?
Целата енергија, знаење, искуство што го имаш насочи го во потпомагање на спортот и тогаш ќе го опраиме риболовот.
Прочитај го постото мој поназад и биди реален. На спортов му треба залагање, не гомна јадење.