odlicno.. pisav i prdhodno..bevme so namera da porabotime so trskite i da lovime na 100+ m na ovaa voda,,
i ni se posreki pozicija u blizina na brana za da mozeme da prefrlame podaleku,,,
lovevme so krupni boili,, nesto kako 15mm i hrnevme so raketa na taa dalecina,, nemase aktivnosto kako sto ocekuvav, no imavme i 3 izgubeni ribi koe za taa i taa galama e dobar rezultat..
amurite od kade izlegoa neznam, no ako ne bea oni natprevarot ke bese za nikade,,,
lovevme so mesni boili kako i obicno, ista strategija od sam start do kraj na natprevar,,,,
jas sum prezadovelen od rezultatatot, koj isreno ne otidov i da go napravam i da se optovaruvam so pogolem plasman,,
celta mi bese drugo,do kaj sme i kako sme, sto mozeme za portugal, tamu mi e do rezultat,,
mnogu tolstobik ima vo ezeroto, i se javuva na povrsina kako krap koj ti go pokacuva adrelinot,,ima i krap imase skokovi , samo ne sakase da se simne na hrana,, iskreno neznam zosto iako pa uspeavme da izvadime 2 kom prekrasni divjaci od 2kg koj mi go zapalija sinlizatorot na 100m stvarno da se zacudis,,
amurot koga go vidov sinoka pred kepce,, iskreno mi se krena kosata,,,,pred nego izgubiv 2 ribi ednata bese krap poseriozen,,
treba sekoj da ja poseti taa voda,, ednostavno vooduaevuva samata okolina okolu nea, a bez udar nema da bide vo relax atmofera sigorno,,
so risteto i flore bukvalno se druzevme 2 dena od zaednicko jadenje pienje i pecanje,,,,
fala na susdiite za grafceto,, na tasim gulasot i treba da mi zablagodarat mene za denesniot pojadok sto im go spremav,,,
nemaa takvo brzo i ubavo jadenje videno dosega