www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 16, 2024 12:40 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS5152535455ELLIPSIS70»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЦРНИЧАНИ
ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 8:43 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Aпр 30, 2012 7:40 pm
МислењаCOLON583
ЛокацијаCOLONСкопје
Jas pak iskreno...ne se sekavam kade bev dali na Crnicino ili na Tikvesko,sve mi e nekako vo magla :hit_head: :hit_head:
:eatdrink: :eatdrink: :eatdrink: Znam samo deka se razbudiv vo Skopje....I ne idam vise po riba so maleri :nono: :nono:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 8:47 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONСре Ное 30, 2011 10:02 pm
МислењаCOLON255
Ме видување за езерото:

- Во моментов, колку вода истекува, толку дотекува. Дотокот е едно преубаво рекиче, со чиста планинска вода, која сигурен су може да се пие.
- Риба има ... има. Тоа Мики што ви го покажа е десно од брана, а лево од нашиот збиен кампус ... е таму сликите не беа успешни, а Богами имаше шт да се види. Во разговор со вработениот од објектот, мислам Благоја?, добивме информации за периодите кога езерото било порибено претходно, за обемот, па заедно со нашите до сега, според него, ТВРДИ!!! рибниот фонд во моментове 10 тона крап. А каков е подобро знаат Јане Велјо, Саше. Ние само имавме воздишки. Мислам дека викендов, паметот му беше накај секс, а не на јадење...
- Беше класниот, го шетавме, и критички настроени, во моментов дојдовме до можни 12 позиции. За тоадека некоја е пол или не, можете да повлечете поука од нашево искуство.
- Мислам дека е договорено, веќенаредната недела да се превземат захвати, јужната обала (со шума) да почне да се освојува, или да се освои со едно 8 бокса (сечење на шумата во големина на бокс и патека за судиите до бокс. Одговоро лице Пеџо капитен!!!

Конечно, другари, моето скромно мислење, боље езеро што може лесно да биде наш центар, не гледам на друго место: да е убаво со убава природа, да е богато со риба, а таа да е во топ кондиција, да имаме френдли газда у најава, да е оградено и безбедно и тн...

Редовен, како си ми ти иначе, убав тој на татко!

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 9:04 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
Добро е синка. Вака ли бе паштети. Ти, без мене таму, ништо не праиш. Јас сум ти инспирација.
Сериозно, 12 позиции, без да се интервенира, на сегашниот водостој и состојба?

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 9:22 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON255
marks НапишиCOLON
Добро е синка. Вака ли бе паштети. Ти, без мене таму, ништо не праиш. Јас сум ти инспирација.
Сериозно, 12 позиции, без да се интервенира, на сегашниот водостој и состојба?
Да редовен, со тоа што судиите има да добијат добра линија. Ги баравме позициите строго... ама мислам дека брзо ќе се почне со сечење на жбунестата шума од спротиа на езерото, и од таа страна да се добијат 8 бокса, што многу би релаксирало. Има 2 убави и големи чамци за префрлаење на екипите до боксови, а за судиите од спротива ќе се отвори стаза. тоа е реалн изводлив за 3-5 дена. Васко се слушаше со Истатов неколку пати, и човекотрече дека ќе помогне. Негов вработен рече дека тоа што ние го бараме за него и неговите соработници било п. дим и го решавале прашањето за 2 дена. Е нека не се 2 нека е 1-на недела и тогаш првенството е без проблем. Важно е што се има добра воља и позитивна е атмосферата!

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 9:36 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maр 15, 2012 10:56 am
МислењаCOLON716
JaneMK НапишиCOLON
Of,of,of.
ova na pol pozicijata preku nasipot li slikano e miki...
Да таму е.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 9:37 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
Одлично. Ќе видам и јас следниот викенд. Прашував заради купот. Некако да се сместиме, а сепак и ако има шанси и да се подружиме. Да даде господ до мене да паднеш. :D
Има ли шанси и на насипот две позиции да се стават, една или две од десната страна веднаш после насипот(пул позиции што ги крстија) и едно 6,7 од левата страна ама без големи растојанија меѓу боксовите. Така се добива една поврзана стаза, исцело, па и судиите да не акаат.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 10:05 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON255
marks НапишиCOLON
Одлично. Ќе видам и јас следниот викенд. Прашував заради купот. Некако да се сместиме, а сепак и ако има шанси и да се подружиме. Да даде господ до мене да паднеш. :D
Има ли шанси и на насипот две позиции да се стават, една или две од десната страна веднаш после насипот(пул позиции што ги крстија) и едно 6,7 од левата страна ама без големи растојанија меѓу боксовите. Така се добива една поврзана стаза, исцело, па и судиите да не акаат.
Ние местата почнавме да ги броиме од спротивната брана (езерото има две брани) од вливот на реката во езерото и звршивме до т.н. пол позиција од другата страна на езерото преку предната брана. Оди и ти идната недела во тој правец ќе ги видиш позициите сам. Ама, повторувам, постои можност идната недела да се направат боксови во потопената шума,што мислам ќе реши многу ако не и сите прашања.

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 11:28 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
Super e ako seto ova se izvede i bide spremno za kupot..Ke bide edna dobra simulacija na ligata,bidejki ke se ovozmozi obostrano fakanje..so eden zbor ..odlicno.No bi se soglasil i so Jane deka ke mora da se otovori i pat za vozilata (zboruvam za ligata)..bidejki site plovni objekti pred pocetokot na istata samo ke napravat problemi i so vreme i so plasenje na ribata.Pa posle ke bide zosto vaka..zosto taka.
Ovaa godina se napravija tolku napori od strana na nas ribarite za zazivuvanje na ovoj sport i oraginazacija za dobra liga,i ako e ova vistinito sto go kaza Rade za shumata...togas probivanjeto na pat do drugata strana e uste pomala rabota..Mislam deka tuka za dobar primer bi mozele da gi zememe lugeto od labunista,koi za keif i sport samovolno i so svoi investicii napravija ogromna pateka..e zamislete da se odrzuvase ligata tamu.,..sto se ke se napravese..
Ova e samo moe mislenje..mislam deka e razumno i mislam deka ovde imam mnogu istomislenici..dokolku nekoj ne se slozuva..davajte predlozi..samo izbegnuvajte camci,gliseri,kajaci pred pocetok na ligata....i agregatot na Predrag...da ne se dozvoluva nikako da se uklucuva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONНед Aпр 14, 2013 11:50 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Citirani zborovi na nasiot majstor Ico.Ova ezero bila edna komercijala isto kako ada safari i sekoj mozel da fati kolku saka riba.Prepisano od drug forum
BAs me interesira kolku ke fati on riba na cupot,samo dajte mu pol pozicija posle da ne vika deka do pozicijata e :head_bang: :head_bang: :head_bang:

Кон врв

ТемаИспратеноCOLONПон Aпр 15, 2013 12:10 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
Aman veke od vas dvajcata..na forumi karmakasa se pravite a koga ke se vidite covek da si pomisli deka ste teska ped..raana.
Vi se sitat srbive na forum..Komercijala..Diva voda..koj kako saka neka si ja krsti..delata ke pokazat za sto se raboti
dajte malku kreativno..eve kazi na sto jade na sto nejade..bese na ezeroti i imase dobar uspeh..spodeli nesto so nas ..neiskusnive...da ne frlame samo dzabe pari za miksovi i aromi..vaka li ziveeme :D :D :D

Кон врв

Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Оваа тема е заклучена не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS5152535455ELLIPSIS70»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 39 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum