Збор-два
ГООООЛЕМ ПОЗДРАВ пред се до организаторите, кои се погрижија СЕ да помине беспрекорно и во најдобар ред, со многу јадење, пиење и секако дружење.Јас запознав многу личности кои сите ми оставиа одличен впечаток и секако овозможија стекнување на нови знаења.Морам да го напоменам и ЈАНЕ, со кого се дружевме одлично, развивавме прекрасни муабети и ме запозна со многу крапски риболовци; ТИ БЛАГОДАРАМ ЈАНЕ!
Најголем момент ми беше запознавањето со Деки - ROT и NESHA од Р.Србија, со нив исто така остваривме убави разговори и морам да напоменам дека несебично го споделуваа своето знаење и се добиваше одговор на секое поставено прашање.Голем поздрав и до Мрчо, екипата на Пакунг, Давор, ДАНИЕЛ ВЕЛЕС (прекрасна личност со прекрасен тим) НЕУМОРЛИВИОТ САМИР
Fico, Оливер од Охрид со најновиот тип на ракета
, момците од Виница-Кочани кои мора да се каже дека победата ја освоиа во најголемото невреме
, кога повеќе од тимовите ги имаа извадено трските од вода, доктор Љубен и сите останати кои беа на овој натпревар.
Од страна на организаторите и нема што да се кажува многу бидејки тоа ТРЕБА ДА СЕ ПРИСУСТВУВА И ДОЖИВЕЕ за да се види големината на овие луге кои работеа беспрекорно и посебен поздрав до Тасим и неговата екипа, како и сите спонзори на натпреварот.
Честитки до екипата на Ribar 2011 за освоеното 3то место и се надевам дека во иднина пехарите ке се множат и збогатува искуството и знаењето.