www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 23, 2024 9:35 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «12345»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: BEST FIVE CARP 2014
ТемаИспратеноCOLONПет Дек 27, 2013 5:31 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
Koe druzenje bre prijatele . Ako odam ce odam da vidam koj sum i sto sum ! Da se sporedam so ostanatite kolku vredam . A novite poznanstva i druzenjeto se vtor plan!
Ne idam vo liga v godina da ve gledam bre sto licotija ste :D idam da pobedam ...ako mozam !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Дек 27, 2013 5:37 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
bravo vukasine :lol: :lol:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Дек 27, 2013 5:49 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Jул 17, 2011 10:37 pm
МислењаCOLON1136
ЛокацијаCOLONСкопје
е ова ми се свиѓа веќе Келтан, така брале !!!
на такмичења не идам да се дружам и да праам дрндупка муабети, идам да ги истепам сите што можам... а тоа муабетот не е битно местото, битно е да се учествува е искочено од вечните лузери ! :D :D СЕ ГЛЕДАМЕ У ЛИГА МОМЦИ, АМА САМО ПРЕКУ НИШАН! :mrgreen:

Кој си знае, си вади риба и преку манила.

Pozdrav do site fanovi, Ve sakam site ! :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Дек 27, 2013 5:55 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Ashkol su za recenicava Keltan...

Sasoj ocigledno nepratis sto ima po mediumite ;) , pogotovo za srpskiot kup lani, bea izbrkani eden cup ekipi I sudii I na kraj se pisuvase deka e mnogu loso I deka se tolku loso poziciite napraveni da nema nikakov pregled ako saka da s e donese riba.ama ke odis godinava I ke vidis.eve jas uste od sega znam za ekipi koi plakaat pola kotizacija I koi se dogovoreni da ja delat nagradata AKO pobedat.

a be beker li ke go spomnuvate, pa toj da vredi ke bese na site svetski cupovi do sega.plateno mu e kako sto im bese lani plateno sve zivo na site stranci na srpskiot cup...

Keltan eve jas I ico I daniel veles bevme na cup a sum bil I sam kade se acuna najgolema riba I site znaat.SAMO SREKA E GOLEMATA RIBZ, NITI ZNAENJE NITI UMESNOST.
na ezero kade (ova so sigurnost ti go zboram) krapce od 4, 5 kg lapa dve 30mm boili kako ti ke selektiras golema riba.da ne zaboravime deka na cupot nema camci I sonari I razvlekuvanje.

so tie pari ako veke sakas odi vo sloboden ribolov so camec I sonar I baraj ja riba zivota(sto tamu ja nemas poveke kako porano)

I za kraj kako sekogas tamu so amuri se tepalo samo zajakot I jas sme za tamu.inaku imav pokana da odam a znam I drug sto imase pokana ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Дек 27, 2013 11:57 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Идам јас да победам Келтане.. само проблемот е што кога реално ке ги согледаш работите кој Јане ги напомена.. ти станува толку одвратно.. и те заболе стојадинот.. пак некој шупак кој платил пари ке биде прв.. за да му се шиткаат конзерва бојлите..

Сеа гледам споменуваш лига.. таму сите ги гледам на нишан.. и тие што се од кај мене во друштво и сите останати..

Така бар е наложено од нашиот претседател да не се групираме пошто бевме 6 екипи.. и тоа и правевме..

Оваа година ако не разделат.. и ако треба две дуа максимум по риболовен клуб итн.. ке биде друго.. сите ке се изгрупираат..

Е сеа.. Лига и Куп педера у маџарској.. не е исто.. за мене лигата е предизвик.. а ова второво.. гледаш како го нареков.. Пре со некој наш ке се текмам него со некој со звучно име испуван..

Така да ова е мој став како гледам на работите.. а верувам дека и тие кој имаат малку искуство во натпреврувачкиот риболов го делат..

Кој победи на WCC?? Една од основачките на дајнамајт бејтс.. и другарка и која пред пола година почнала да пеца крап.. а кој е главен спонзор на тој пуваторот.. аа.. да JRC и Dynamite Baits.. епа дали се не е јасно..

Прошла година.. WCC JRC тим број 2.. предпрошла.. итн итн итн.. Кога беа CCMoore ццмооре екипи тепаа..

капито ли за што зборувам...??

Се е зезнат маркетинг.. кој ке дае.. дој ке зима понатаму.. епа ја пошо немам да даам ја нема да земам.. па ти биди и ако сакаш и Тони Милс.. ако нема пара нема мара..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Дек 28, 2013 12:33 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Koj raboti napomena Jane ? rekla-kazala ..nisto drugo ! Kako pobedile zenskite jas ne znam .Ama znam deka tamu imase uste eden kup zvucni iminja od krapskata industrija .A deka tie se mutavi i ne videle ili ako videle CUTELE , ne se pripremile da se zastitat od mozni prevari od ostanatite krapski sponzori i timovi ..toa na Jane kazi mu :D

Utre da pobedam jas slucajno vo liga ..Agata Kristi i Hickok nema da vi bidat ramni so Jane ..vo kroenjeto prikazna kako sum ve nasamaril :lollol: A vo sustina nisto ne se slucilo ..Keltan znael kako i mozebi imal malku srejca so pozicija i ja iskoristil maksimalno i pobedil . Ama neeeeeeeeeeee gubitnicite imaat pravo da se lutat i baraat krivci na site strani samo ne kaj sebe !
Ti misli si kako sakas , jas apsolutno so tebe ne se slagam i zatoa repliciram .Koga bi stavil petelon ili ti barem eden konkreten dokaz za WWC ili ovaj kup vo ovaa tema ili za Mk liga lani e togas mozeme da zboruvame . A ona znaes jas cuv citav onaj mi kaza trajko videl ..jok brale :nono:

Последна промена од 1 на Keltan, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Дек 28, 2013 12:35 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
martinMK НапишиCOLON
Кој победи на WCC?? Една од основачките на дајнамајт бејтс.. и другарка и која пред пола година почнала да пеца крап.. а кој е главен спонзор на тој пуваторот.. аа.. да JRC и Dynamite Baits.. епа дали се не е јасно..

Прошла година.. WCC JRC тим број 2.. предпрошла.. итн итн итн.. Кога беа CCMoore ццмооре екипи тепаа..

капито ли за што зборувам...??

Muabetot ne drzi ama bas ic,na WCC skoro site ekipi imaat jak sponzor pozadi sebe.Skoro site firmi kako CC moore,nutrabaits,solar,Dynamite Baits,Shimano i dr imaa i po povece timovi od 2-3 tima.Taka da spored tvojata teorija koj i da pobedese verojatno isto ke go napisese(pozadi niv stoi Solar zatoa pobedija)Ako go citase Braca i ludjeto na Meleg ke videse zosto pobedija zenite.Zatoa sto bile vo najak sektor pa uste na spic pozicija.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Дек 28, 2013 12:42 am 
Отсутен
RIP
Членски аватор

МислењаCOLON9475
i na taa spic pozicija treba da znaes da fakas toa e najbitno. ;) ;) ;) ;) ;)

Keltan lani ligata bese super za razlika od poranesnite ligi ;) ;) ;)

A koj sto kako eve ke bideme site ama nemoj kako lani cela zima da skokate pa posle nisto ;) ;) ;)

Za se drugoto ti barem citas i proveri po forumite neengleski vo poslednite 8 godini koj sto takmicel na surulesti(nema da najdes nieden poznat a neznam zosto) i koj kako mestel ili nemestel

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Дек 28, 2013 12:50 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Aha , po forumite taka pisuva :D Car si :NotWorthy: Tipicno za forum , lupaj sto sakas , nikomu nisto .... jbg Palamuda mu e nikot ..koj go znae koj e ,moze da lupa kako MAXSIM po divizija .. i nikomu nisto :D
Kako bre bila Ok lani ligata ...citas li ovdeka sto se pisuva? Vrati se nekoja strana nazad vo ovav tema samo li bese toa :D
I da , Jane koj e toa denes poznat krapcija ? Koi se tie ..iminja ?? osim mene se razbira :D

Последна промена од 1 на Keltan, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Дек 28, 2013 12:51 am 
Отсутен
RIP
Членски аватор

МислењаCOLON9475
nemase mestenki,sto porano gi imalo. :nono: :nono: :nono: :nono:

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по