www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 16, 2024 12:43 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456ELLIPSIS13»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЛИГА 2012
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 5:51 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Феб 18, 2011 11:50 pm
МислењаCOLON8361
ЛокацијаCOLONSkopje
Ribar 2011 so sigurnost ke pomogne na bilo koja ekipa koja ke odi na nekoe golemo natprevaruvanje.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 5:57 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
saso НапишиCOLON
Ribar 2011 so sigurnost ke pomogne na bilo koja ekipa koja ke odi na nekoe golemo natprevaruvanje.
Не ќе помогне Саше , а 100% покривање на сите трошкови во републиканското, тоа е клуб кој стои зад своите натпреварувачи. Тоа и некако се јаде , ама кога ќе дојде одењето надвор , е тогаш е проблемот.
Читај внимателно што пишувам
На крај треба да се помогне Репрезентацијата Саше , нема како кога ќе заврши Државното првенство да го помагаш само твојот тим.
Е тука федерацијата си ја подвиткува опашката !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 6:40 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
па и мојот коментар -- што го цитираше спортекс не беше лично кон никој од нив него најповеке кон организаторот
-организаторот како таков треба да се вложи повеке тимови да има во лигата
-ама не гледам и зошто пак да не се учествува во лигата од страна на крапџиите тоа се три кола по 50- до 72 часа(карикирам) и секој кој сака да се дружи може да учествува и да си фати место па ако организаторот ја завркне работата за на светско тогаш нека има откажување на тимовите и јавно ке се знае дека најдобрите откажале поради таа и таа причина
а вака како што е сега лигата со 5 тима е навистина мала спрема бројката на професионални крапџии кој ги има кај нас
не знам што да кажам ама овај коментар е како некој од страна ја гледа работата на цело случување или ајде да кажам ЛАИЧКИ
чудно мие што има 5 тимови а вервам и нив ги имаат фатено истите проблеми како и другите што некат да се пријават, а веке кога има лига сигурно ке се оди на светско инаку зошто би се одржувала??

ПС- целта не ми е да испровоцирам никого и најмалце да навредам некој само навистина ми е многу чудно ова со малата бројка

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 8:54 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
saso НапишиCOLON
Sergej be ????
Ova ti li si ili nekoj pisuva vo tvoe ime ?

Ako veke se bojkotira ova natprevaruvanje togas nemora da se omalovazuva na vakov nacin,

Nekoj ke odi za Romanija a toa sigurno nema da bidat onie koj ne se na ova domasno natprevaruvanje.
Kako prvo ne nekoj nego site ke odat na svetsko(ako ne se pismani vasil i gi preusmeri parite)
Mozda sum poneupaten ili pomlad,ali zosto ne se zaprasate koga vece site glavni carp timovi ja bojkotiraat MRF i koga 90% od ribolovcite ne se zadovolni od Precedatelstvoto,zosto ribolovcite da popustat so inaetot.Zosto Gospodinot Vasil Kostov ne kaze vaka nebiva,davam ostavka,neka dojde nekoj podobar.Valjda za ovie 10god dobro se napolnil :idea:
P.S Mene celta mi e da isprovociram za razlika od Spiro :!: :!: :idea: :idea:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 9:44 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am
МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
И мене ме нервира целава ситуација со толку малку тимови, и од почеток бев контраш на тоа Васил да ја спасува лигата уклучувајќи се со свој тим и уште го имам истиот став, сепак треба да ги отворите картите и да се каже која е солуцијата, бојкот ли?, колку време бојкот, година, две, пет, десет ? Дали сите се за бојкот ??? Имате ли намера да седнувате на разговори со раководството на РФМ, вие да ги викнете, они да ве викнат, дали воопшто сакате да разговарате (ова во множина се однесува на клубовите МАККРАП и МКА, во која се најголем дел од македонските крапџии).....јас лично ова го гледам од страна и не ми е јасно до кај ќе оди и дали некој има визија кај сака да оди

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 10:10 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON4404
Boris -ribar.com.mk НапишиCOLON
и не ми е јасно до кај ќе оди и дали некој има визија кај сака да оди
Oni neka bojkotiraat........Jas ke si molcam,a krivicata za nemanje uspeh na svetsko e na timovite koi bojkotiraat.

Nema namera da omalovazuvam,prasanje e dali ovie da gi narecam neiskusni takmicari koi za prihrana i mamec koristat tudji boili koi nekoj drug gi sprema voopsto se svestni sto gi ceka na svetsko kade se lovi po 1000kg riba,ili bitno e da se podrzi ideata na Vasil.K za da izleze deka toj e vo pravo :?:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 10:23 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am
МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
нема потреба од омаловажување, кога не ги знаеш тимовите, не квалификувај, не е поентата да се споредуваат, некој да се брани или напаѓа, поентата е како понатаму со главниот пробелм, еве за следна година, има ли некој идеа, или правец, став

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 10:39 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

МислењаCOLON4404
Znaci pisuva pogore nemam namera da omalovazuvam,toa bese na nekoj nacin prasanje do timovite,dali se svestni sto gi ceka,iskreno so uloveni 3 krapa vo tri kola mislam deka ne se.Mozda planiraat da treniraat na nekoj voda vo sosetstvoto ka de ima dovolno riba.A za toa deka koristat tudja boila se pisuvase i na forum.Ligata e vestacki stvorena,ucestvuvaat 4 tima od koi 3 odat sigurno,a cetvrtiot na Vasil ke se povlece i ke odi kako pomos,pratnja,znaci site se kvalifikuvale uste pred da pocnat :mrgreen:
Stom Zele ucestvo vo Ligata redno e i da se pretstavat timovite so nivnite poranesni uspesi i na koi turniri zemale ucestvo vo minatoto.Bar tolku im dolzat na ostanatite ribari koi na nekoj nacin finansiski ke gi podrzat vo patesestvieto.
Negledam kade drugde bi imale pogolema moznost za toao :idea:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 11:02 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Spire kako sto kaza laicki ne ja znaes istorijata.znaes li kolku pati imao liga a ne se otislo na svetsko,ili I koga se odelo otisol nekoj so pari a ne tie maleri sto pobedile a nemale pari

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jул 18, 2012 11:30 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
добро јане - за на светско е веке од кога ке се влези во тие три-четири екипи

-ама зошто во лигата никој неке да се натпреварува, како еве сега во овој момент да речеме овај(што не се пријавил и не се натпреварува) е подобар од онај што се натпреварува ??? и пример ете освоил 1во место
--ете за мене како лаик а и за другите кои не се толку упатени (тој е најдобар) или тие 4 се најдобри

- мислам -според мене
дека е грешка да не се учествува во таков натпревар( ЛИГАТА) и онака скоро сите професионални крапџии сигурно одат на слободен риболов вака барем ке се има доказ и аргументи пред јавноста со што да се излезе

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «123456ELLIPSIS13»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 30 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY