Da ne zaboravime deka Ico vo 2010 godina na ovoj cup bese vtoro mesto so Jonce
Da ne zaboravime deka ti bese na istoto ezero na natprevar i ne fati ni edna riba. Jas ne pamtam da sum bil na natprevar bilo kade i da ostanam bez ulov????
11 voopsto nee losa pozicija,
Od kade pa ti znaes kako se poziciite?
Si bil na natprevar I mislis si go iscical solomonovoto znaenje za Pelagicevo, poziciite se menuvaat vo zavisnost od brojot na prijavenite ekipi za tvoja informacija! Ne znaci deka ako si lovel na slobodno na istoto ezero deka znaes se. Da ne zaboravime, najredoven posetitel na Akvarium bese Jane koj znaese se za poziciite a koga ke dojdese natprevar nigde go nemase megju prvite 5 a mozebi a neretko i prvite 10.
I uste nesto pozz.25 e karsi poz.11 pa videte kolku ima fateno.Pelagicevo e teska voda i mora da se znaat poziciite kade i sto i kako vo odredeno vreme od godinata.Oliver bil tamu neznam kolku pati i sigurno toa go znae
Pozicija 11 gledase vo 14 na ovoj natprevar, nitu gledala nitu moze da gleda vo 25. Eventualno ako bila poinaku rasporedena na nekoj prethoden natprevar moze da gleda malku na kaj 24, a 25 gledase izmegju 9 I 10 po pola boks od dvete, imas komentar od tie sto se natprevaruvaa na 25 na ILC pa procitaj na kade gledala nivnata pozicija.
A poz 11 ne e losa toa e kos kako i na crnicani 16
Si tepal edno kolo na Crnicani I mislis godpod za takvoeto si go fatil. Doduse redno bese posle 10 godini nemok na site natprevari da bides I ti malku vo vrvot. Greota si, dusa ne sobra koga takmicea starite, andzak si zaminaa site pa dojde redot I na tebe. Samo pazi se, mladive se opasni! Plus iskreno se nadevam deka ke se plasiras za svtesko vo Portugalija, ke bides na meta na kritiki, ovaka ili onaka pa ke dojde redot I na nas malku!
Mene mi e mnogu golem merak sto I pokraj toa sto ne sum prisuten sajtot tebe ti polna ustata so mene, ocigledno sum ti golem predizvik! Srbite vikaat: “Oko dobrog konja se dize prasina, magarce niko ne spominje”.
A gledam si pocnal I avtobiografski reportazi da pisuvas vo nedostatok na ciganki? Sekoja cest!
Patem, Se izvinuvam na site clenovi na forumot za nedolicniot I grub recnik, ednostano so nekoi luge ne moze poinaku!
Aj so sreka treto kolo!