Колкава е таа суета да и после сите укажувања и кога на сите ни е јасно, вината да ја бараме кај друг. 4 дена и три ноќи го гледа и Јас сум му потребен да му кажам како лови и каде лови?
Не е тоа Дуле, ја уткаш поентата.
Кога некој такмичар ќе праша некој од логистика „На што ловат, и со кој систем, и на која далечина“.. очекува одговор прецизен и точен.. а не одговори „на зиг..“ а колкав е следното прашање.. и ти вика „а па не видов“
Тогаш зошто е тој у логистика.. да дремчува.. да се пшаври по стаза.. !!??
Несомнено информациите кој се даваат треба да се тазе и точни.. не за да се прилагодиш ти него за да знаеш ако нешто не работи да имаш план за нова тактика..
Не е само утката во логистиката.. во целиот аранжман е утката.. Некој работи ги присвојуваш мислиш дека само тебе ти се обраќа..
Не него збориме општо овде.. а не дали Дуле, Кајстор, Станко Петко Мичо итн итн итн.. потфрлил..
Сите сме потфрлиле.. сите..
Еве пошто велиш дека јас сум млад и неискусен
А ти си возрасен волк..
Ако гледаш дека не оди.. а знаеш зошто е тоа така.. Дали ти им даде совет што и како да праат? прашувам само, незнам дали си ги советувал или не..
За останатите знам дека добивале тамба ламба муабети и информации.. да ги пишувам овде ќе треба 3 дена и 3 ноќи да окапам..
Како и да е она што го напишав предходно оние 4 ставки.. тоа е реалноста..
Џабе што го гледал Јане Србинот..
кога морал сам да излезе од бокс и да види што и како.. е тука е бољката.. кога некој кој треба да ти пренесе информации ти вика.. аа па незнам на што ловат..
Нормално.. ке си искочиш и ќе видиш.. пошто од старт тактиката од МК беше утната со супите и чорбите.. затоа почнаа адаптации на дно, Бојанич, Јане итн.. сите оние кој маваа со онаа чорба пропалитет..
и пак ке кажам.. сите сме потфрлиле.. овде се говори општо.. никој никого не обвинува.. само се изразуваат фактите..