www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Нед Ное 10, 2024 1:10 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS910111213»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Свој Микс.. или купечки..
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 2:01 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
solar НапишиCOLON
martin nemoj da se lutis ama ajde kazi so tvojot domasen mix koj rezultati si napravil dali liga, kup,sloboden ribolov pa da recime stvarno raboti i ima uspeh,kako na primer ico stalno e vo vrvot na takmicenjata prvo vtoro treto mesto,na sloboden stalno vadi riba.

GO MOLAM moderatorskiot plenum, ovoj post da na drugarov TONI da se stavi u aRHIVA :D :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 2:03 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
шекерацот+акалот +миксот+опремата+рибарот+рипката+лии џексон+брус ли и пак без риба :D

фака онај кој оди на вода и знај шо прај -- оној кој е на 100 ума да не му си во кожата ;)

вежбајте со домашен и евтин микс - ако ви тргне работата почнете со фрлање на парите

лугето со концентрат(прасина ранат) вие риба не наранивте ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 2:26 am 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
solar НапишиCOLON
martin nemoj da se lutis ama ajde kazi so tvojot domasen mix koj rezultati si napravil dali liga, kup,sloboden ribolov pa da recime stvarno raboti i ima uspeh,kako na primer ico stalno e vo vrvot na takmicenjata prvo vtoro treto mesto,na sloboden stalno vadi riba.
Кога сите ке играме со отворени карти тогаш.. се до тогаш.. Извини на тебе.. нема љутиш..
а за каде бил успешен.. ке ти пишам на пп..

ја утињате поентата на темата ама ај.. ко ке доеш у ск ке првиме муабет кај пепи..

Последна промена од 1 на martinMK, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 2:28 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
Stavi Martin kluc na temava.Jas Sega svativ I nauciv deka go mk ,loven miks znaat da napravat samo trojca :head_bang: :head_bang:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 2:32 am 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
ico baits НапишиCOLON
lelelel martin ,voj toni solar te skina :lol: :lol:
Icka nemash pojma kako se raboti.. sea mu se prakja pp i mu vikash.. da bidesh prv u liga 350 evra po kolo plus mamci.. moi ja ke ti gi napraam.. opshto za site.. ne za Toni.. toni uleta u situacijata..

Site mislat deka magicnata kuglica lovi.. zato ai trcaat bo solar molat gacke prikaske..

jas cela edna godina po poshto poznatite nashi secenja na mix.. im dadov shansa.. ama ete potfrlija.. komplet..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 2:56 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONНед Aпр 01, 2012 2:24 pm
МислењаCOLON745
daniel_veles НапишиCOLON
Stavi Martin kluc na temava.Jas Sega svativ I nauciv deka go mk ,loven miks znaat da napravat samo trojca :head_bang: :head_bang:
Jas si fakam na carevka,i so ve vrtam. :papa: :papa: :bye_bye: :bye_bye: :hit_head: :hit_head:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 3:01 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Јан 20, 2012 1:45 am
МислењаCOLON1507
Taka ispaga po na petelot I na nekoi drugi filozofijata.Jas posledno vreme ,vo sekoja tema ,gledam samo expertiza od 3ca clenovi na forumov.E ottuka proizleguva I volku golems aktivnost na drugi clenovi ,koi barem malku znaat sto e krap.Ovaa poslednava recenica ,e kompletna vo navodnici
Aj sega dobra nok na site experti :head_bang:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 3:04 am 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Не е битно воопшто.. некој си лови со готов.. некој готовиот го прави свој.. некој се замара со млинови..
Поентата ми беше да направиме муабет за плусевит еи минусите.. ама гледам дека темава отиде у п.м..
Хемија да сме почнеле да правиме, ко што сме правеле сами микс.. ОК.. во догледно време може и тоа ке се случи..
Микс да сум кажел.. ете и ке го кажам не еден 5 ке кажам.. и што фајде.. пак ке има „мм овој мене ме вози“ затоа не кажувам на сите се и сешто (не дека сум ја најпаметен, или ја сум бил манга па се сум знаел)..
Џабе и Ицо да ви го напише кога за пола од работите треба да го испотите газот.. а нејќете..
Сите мислите дека миксовиве во мк се базираат на иди у тинекс? Па вие сте во голема заблуда..

Птичја храна 3 градации мелена, соја 2 вида, пченкарно брашно ситно крупно средно, јачменово, ржано, оризово 2 вида, млеко во прав комбинација од 3 млека, рибино брашно, лт рибино, јетрено, брашно од школки, келп брашно, л зеро 30 сув, бетаин, ТМАО, граорица, хељдино брашно, брашно од рак, јајчани храни за канаринци, казинати, компирово брашно, месно протеинско брашно, меласа, фруитин..

ова е еден микс размерот не е битен..

дали стварно мислите дека ова се ке најдете во тинекс.. и не само тоа и се да најдете треба малце бојлерот да грее вода и да знаете сето тоа да го искористите.. плус секако дека чини повеќе него готовански из кесице.. да овој микс чини реални 13 евра кг.. а не 3.5 евра продаден за 10 евра..

Природни атракти фул.. без хемија да пуштиш пак ке лови.. ама џабе кога неможе да се докажеме..

А како одговор за 50-80% од читателите овде на форумот Најлесно за огромен дел од водите..
побарајте 4 краља микс на гугл.. додајте у него птичја храна.. солар сквид адитив колку пише на кутијата.. и пецај..

А за мене најлесно.. место да правам муабет во 2.07 сабајле и да пишам едукативни глупости на форумов.. кути си трај си прај си..

Само едно ке кажам.. додека не го уклучив бојлерот ама онака уклучив стварно.. и додека не го сватив зајакот што сака да каже околу тоа балансиран, неутрал, да не е остра итн.. пип немав на велешко..
59 дена имам преседено без тит.. не, не ми е срам да кажам.. затоа што тоа ме натерало бојлерот малце да го уклучам..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 3:11 am 
Отсутен
Модератор

МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
И не потценувам јас никого.. него сакам да ве охрабрам да си дадете шанса сами на себе.. а зошто работел подобро купечкиот од вашиот.. е тука е муабетот.. тука треба да се насочите..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Феб 08, 2015 9:39 am 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Zosto mora sekoja tema so napaganje da bide???

Temata e mnogu ubava i odlicna za komunikacija.Martin si pobara nasi mislenja i sekoj si ima svoe.Nemozeme site da bideme istomislenici.
Ne mesajte raboti kako boili i mix.Megu redovi nekolku pati pokusavam da vi kazam.Edno e mixot a sosema drugo e gotovata boila.Moze mixot da bide i nikakov a boilata da bide lovna.
Ovde se zbori za MIX.

MArtin CC moore ne e najgolem korisnik(a ne proizvoditel) na brasna tuku SENSAS.Mnogu pred ccmoore i site drugi.Sekoja cest na golemite iminja sto im teknalo da stavat komponenti za deneska nie da debatirame.

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS910111213»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 5 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum