Не е битно воопшто.. некој си лови со готов.. некој готовиот го прави свој.. некој се замара со млинови..
Поентата ми беше да направиме муабет за плусевит еи минусите.. ама гледам дека темава отиде у п.м..
Хемија да сме почнеле да правиме, ко што сме правеле сами микс.. ОК.. во догледно време може и тоа ке се случи..
Микс да сум кажел.. ете и ке го кажам не еден 5 ке кажам.. и што фајде.. пак ке има „мм овој мене ме вози“ затоа не кажувам на сите се и сешто (не дека сум ја најпаметен, или ја сум бил манга па се сум знаел)..
Џабе и Ицо да ви го напише кога за пола од работите треба да го испотите газот.. а нејќете..
Сите мислите дека миксовиве во мк се базираат на иди у тинекс? Па вие сте во голема заблуда..
Птичја храна 3 градации мелена, соја 2 вида, пченкарно брашно ситно крупно средно, јачменово, ржано, оризово 2 вида, млеко во прав комбинација од 3 млека, рибино брашно, лт рибино, јетрено, брашно од школки, келп брашно, л зеро 30 сув, бетаин, ТМАО, граорица, хељдино брашно, брашно од рак, јајчани храни за канаринци, казинати, компирово брашно, месно протеинско брашно, меласа, фруитин..
ова е еден микс размерот не е битен..
дали стварно мислите дека ова се ке најдете во тинекс.. и не само тоа и се да најдете треба малце бојлерот да грее вода и да знаете сето тоа да го искористите.. плус секако дека чини повеќе него готовански из кесице.. да овој микс чини реални 13 евра кг.. а не 3.5 евра продаден за 10 евра..
Природни атракти фул.. без хемија да пуштиш пак ке лови.. ама џабе кога неможе да се докажеме..
А како одговор за 50-80% од читателите овде на форумот Најлесно за огромен дел од водите..
побарајте 4 краља микс на гугл.. додајте у него птичја храна.. солар сквид адитив колку пише на кутијата.. и пецај..
А за мене најлесно.. место да правам муабет во 2.07 сабајле и да пишам едукативни глупости на форумов.. кути си трај си прај си..
Само едно ке кажам.. додека не го уклучив бојлерот ама онака уклучив стварно.. и додека не го сватив зајакот што сака да каже околу тоа балансиран, неутрал, да не е остра итн.. пип немав на велешко..
59 дена имам преседено без тит.. не, не ми е срам да кажам.. затоа што тоа ме натерало бојлерот малце да го уклучам.. _________________ ЗСРРК Мак Дам
Dodeka se fakate za glupi raboti okolu ribolovot, koj kolkav ribar e, koja e voda komercijala i jezovir, svatete deka kompletno toneme u ovoj sport
|