Mora da se seguvas
Znaes sto e problemot so Vas ( ne so nas obicnite) mislite deka toa sto go pravite e ''Rocket science'' a ne edna ednostavna,relaksiracka rabota sto se vika ribolov! Vie imate carobni boili i recepti sto sekogas lovat,a nie obicnite samo crnecot ne brka
Pa ne e bas taka.znaeme i nie da ulovime po nekoja diva riba,bezimena dodusa..Tie ne se brojat ? Znaci Vie i nikoj drug ne moze da ja fati Gerta? tocka! nemam komentar na ova,ako mislis deka e taka.
A sto e netocno vo mojot goren post? netocno li e deka so vreme Berta gi provali site vasi zamki pa sega ajde raketna nauka,da ja prevarime uste ednas?
настапуваш со премногу циничност во секој пост, на тоа сакав да ти укажам и во претходниот пост, ама по се изгледа не допре тоа до тебе, па мора "соџвакано" на тањир да ти го сервирам
а тоа дека НИЕ ( необичните ) имаме чаробни бојли, незнам какви се тие јас сеуште а и прв пат слушам за нив, можда поискусните знаат какви се тие чаробни бојли па ќе ми кажат и мене... инаку убаво е што ловите дива риба, но колку таа риба после вашето ( во моментов, твоето ) ловење останува жива?
јас сепак мислам дека тука лежи зајакот
таму ќе да е болката најголема, пуштањето на рибата, за некој друг да ја фати... затоа и комерцијалите ти се толку одвратни, затоа што таму БЕРТА останува и за тебе и ти да ја фатиш еден ден, а дека е точно тоа што БЕРТА ги провали нашите замки, точно е ( крапот е една од најпаметните риби, тешко 2 пати да се излаже на едно те исто, брзо учи, и најчесто бојлата на која што била фатена еднаш да нејќе да ја помириса втор пат, затоа што во главата и кажува дека тоа е опасно за неа, па затоа и ја одбегнува ) , па мора и ние НЕНОРМАЛНИТЕ ( според тебе ) да измислуваме топла вода, за уште една слика со нашата драга госпоѓица БЕРТА, која што се надевам и ти еден ден ке ја фатиш и ќе можност да влезеш во светот на "ненормалните"