Brate pravish bosh muabet , ne sporeduj Fikjo i Mercedesa
So Fico sum sleguval Vrpsko na ribolov . So Mercedes ne moze.
So Fico sum bil Minhen. I so Mercedes sum bil .
Koga Ficoto se rasipe ili ce go popravis kaj majstor za edno popladne ili go frlas i kupuvas drugo .Koga Mercedesot se rasipe . . . .
So Fico nojce nema da vides na pat pred sebe neosvetlena traktorska prikolica ni na 30 metri .So Mercedes ce ja vides na 200 . .
AMA koj ima pari za Mecedes ima i za Terenski Dzip
Koj ima pari za Fico nema ni za naglavna lamba . . .
Denes stvarno ima eftini a dosta solidni svetla za na glava , taka da ne gledam potreba od ubeduvanja , ovaa e eftina , pa ne cini .CINAT i toa kako . . . Sto i fali na Energizer od 15/20 dolari ?? A koj saka moze i SureFire Maximus so 500 lumeni . . .
Se e relativno decki , ako lovite na mesta kade voziloto vi e do gazot , moze sekakva ,ama pak imajte rezerna ...Ako lovite nekade kade zivotot moze da vi zavisi od nea , ne si igrajte igracki...Ili ako odite na krapski natprevari ..
Martin e vo pravo , kako ce znaete dali ste zavflile kade treba na 100 metri dalecina ako nemate kvalitetna svetlina??
Za sega kaj mene Led lenser e TOP !! A gi imam eden kup . Ta sto na Jane mu e strav da mu svrte grbot na kolegata i non stop spie na grb e druga prikaska
I ne se sekirajte , ne se plasi od svetlina ribata . Svetete sekogas koga mislite deka imate pricina da svetite vo voda .