Келтан ни од далеку Тоурнаментите немозат да дофрлат како басиерите.Фиксно олово ако скине крапот останува да вири и додека се ослободи ке му ја расцепи устата ненормално.Колку крапови ти скинале и останало тоа на нив ти си знаеш.Ама на многу кај нас не им е гајле што станува мене итекако ми е.Во светот е забранет фиксен систем и 99 % системите не се фиксно олово него полу фиксно.
За уловите секоја чест ама мене немие да фатам што повеке него веке кога одам да се одморам и да узивам одам како човек а не да предремам на столица и да смрзнувам.Славеите се слушаат секако
.
Јас сум одел и сум спиел на земја и без ништо под мене-затоа сега си плакам со здравјето ама сега сум поискусен и неморам и понатака да си го влошувам.На црна ти е лесно и ке прираниш и си одиш.За јас да дојдам и да приранувм и да ми удри треба време и престој на тоа место.Ајде ти без ништо седи таму 5-10 дена па ке правиме друг разгоговор.
E pa sega .ne rekov da otidam so racete vo dzebovi..Nosam satorce za dvajca ( Kvalitetno ohoho) za site vremenski uslovi,a lesno,podmetac (isto lesen) kvalitetna vreca za spienje,duri komplet casa viljuska i noz tezok sve zaedno 93 grama(titanijum)alpinisticko plinsko (isto lesno) bez kafe ne mozam
kako sto primetuvas nekako se baram lesno ( a ako e lesno e skapo)A mora da bide se lesno .zatoa sto nekoj treba da go nosi na grbot,divjaci od 20-30kg nema do asfalten pat...saka akanje dlaboko vo divina,kade retko koj i stapnal. A za touranmentite i basiite hehe ce mi treba nekoj den da te razuveram da pronajdam nesto....kao mislis deka ce ostane fiksno olovo da visi,nema sansi da se sluci toa ,barem tebe toa ti e jasno ??ce otpadne na najmal trzaj koga ce zapne ..A i Jane ,mene RIBA ne mi skinala ..nikogas vo zivotot...niti som niti krap ova za ozbilno.Sekogas sum na sigurnata strana(se predimenzionirano hehe)