pod cesma li treba da se stavi
gacki prikazni od tebe brat,,jas poznavam so delkim sto lovat mnogu ludge, a i sum lovel so niv, na nevreme dozd sneg itn,, za signalizator br 1 e toj vo sekoj slucaj,, zboruvam za se sto moze da ima toj signalizator,, cs za nego e malo bebe , a foxsot e novorodence, sprema modelite vo skladnost so cenata,,,
Aj bash me interesira kajsi lovel so delkim na sneg zoshto bash tuka delkimot potfrla na sneg inje i led
da vee sneg bre zajko
e sto ednas li ne ima zaveano
rekov delkimot deka se najdobri, nema podobri,,, tihi ubica
site dobri ribari go znaat toa ,,samo ne priznavaat.
a foxsot tvoite titkaat na veter
kako na daniel drugar ti
ako mi titne signalizator ednas naprazno,, moze ke toleriram, vtor pat se priblizuvam do nego, pa ke se spasi,,
,3 pat avtomaski ke bbide ostranet od mojata oprema ,i nareden vikend nema za negfo, kakov saka neka bide
a i koga ke razmislis, eden signalizator da te dupi
zajko od vecer pocinjam da hranam
ama ne znam kade
zajakot gi prodade mivardito za 80 evra 4+1 SO BATERII STARI OD APRIL.. i znae jane sto bea,, mu gi dadov na sasoj, a za niv imav 5 mustyerii za taa cena,,
e sega zajakot trebase da zeme 4 delkimi za 200evra od srbija, pa izleze nesto da izlezat 2 kom,,,
pa zatoa gi poracav ovie .. tom jones, kako na spaiva, i garantiram deka se podobri,od sekoj signalizator sto nema ,,s ..bukva,,a za fox bez ..s ,.,.se naucna fantastika,,
problem e kaj sekoj krapdgija , mnogu mu mine merakot brzo na opremata sto ja ima,
Kaj gi slusna moite da titnat be....5 dena stoeja na voda...nitu edno tit nemaa..da puknes od maka
znaes deka gi sredi eden dobar majstor..sega mozam da kazam deka se podobri od na jane foxovite
..tie sto ne trcaa na 200 metri so prepreki sekoi 15 min.
A celo vreme si citam i si kutam i morase da me zadres..ne zaboravaj deka signalizatorite od UK idat direktno kaj mene doma...
I za kraj....ZVONCE SI E ZVONCE...