Од фебруари не сум бил..
Ајде начелно да се договориме за сабота... Кандидати има ли?
У сабота сите на КУП Гемиџии да бидете нацртани, не фаќајте кривини
Ete sme
Ве видов...алал да ви е, многу убаво ми дојде кога прочитав дека сте во пријавените.
Ќе беше уште поубаво многу натпреварувачи што се редовни на другите крапски збиднувања, ако не го заобиколеа овој куп...чисто како почит кон МРФ како организатор и "Бабуна" како концесионери, почит кон трудот да се направи нешто што наликува на стаза и какво/такво порибување (иако не беше во согласност со нечии ставови но сепак е ова почеток, а секој почеток е тежок и има недостатоци кои можат да се исправат само ако искусни натпреварувачи како Вас дадат сугестии кога на терен ќе утврдат што недостасува)...и на крај почит кон на некој начин "домаќините" на ова езеро Сергеј, Тони, Ицо, Даниел..кои имаат ставено белег на овој спорт и на локално и на меѓународно ниво. Јас не се натпреварувам и не сум компетентен да делам памет - ова е мое видување и не сакам да биде сватено како префрлање или стварање на лоша клима.
Убаво време Ви посакувам за да не биде натпреварот измачување и ...БИСТРО, па се гледаме.
П.С. Знам дека не му е овде место на постот, му реплицирав на Мартин па се погоди во оваа тема..ако решат модераторите може да го :spiro: