Vakvo vreme nikoj da ne go snajde
vo zaliv vlagame tepsija 1 saat posle lele majko zalivot stana reka so Kompir se cudevme kako nosi strujata , ovie tapasive izmrznaa ko pingvini gi zemavme niv , ama nazad ne ide branot vo nas teskotii 100, kako da ides branot vo nas do komora ramno ni idese jas i kompir utop od glava do peti :d , aj se potsmiri malce ja iskipavme pak flotava sto si ja nosvevme vikame da povleceme malce vleci vleci koga stasavme pod edni oblaci pocna sneg da pagja majkata haha vikam ova ne e na arno :d se vrakajki se kon zalivot kaj drustvoto, nesto kako aligator se zakaci kaj kompir i go odgriza cel konec so se vobler tetka pastrmka go pozdravi
pofrlavme vo zalivot uste malce i vikam aj nazad. Nazad sto ke vidis bura branovi pliskaat vo camec kislo site, ama dare vika da ne e gjabe voznjata mi ja zema trskata si ja frli nemase 10 min BAM BAM, ja vikam ovoj mkne nekoj partal ete se pojavi glavce KLENKO . Taka zagreani kompir kako u boks za 10 sec i negovata ja prigotvi
hehe imase nekoi udrarci no bez realizacija . Pa so krajni muki i pat od 1.30 min luda i nezaboravna voznja po branovite site so misla kako ke stasame eden kolega go gledam mi zaspa hahha si vikam vo mene ova horor vreme toj muka nema mu ja odrema ete toa bese mnogu ubavata avantura na 5 musketari
poss do sledno javuvanje