pa temava e konec fluro karbon... i pocnav kako site voj konec probajte go videte go dobar los , se dodeka ne se pojavi ti ,,i pocnaa ulrtra violetobvi zraci ....abrazija.. memorija.. cvorovi .ripanje od masinki .... i zobikoluvanje cela planeta so konec..
a jas pocnav,vaka,..sum pecal i pecam so toj i toj konec za evtini pari ako moze na nekoj da mu posluzi..i znam za konci karboncki..nevidlivi,,SAMO EDNO,,deka crvenoperkata i deverikata se ribi sto sekaavat drugi vrsti na konci ako ne se fluo karbon..i go ponudiv m masterrot kako moj proban i sovrsen konec,,i plus toa ljuge musicari go koristea za predvezi,,,
a medgu drugoto go koristev i za krapski predvezi i gi znam za na vardar rezultatite so nego...
sega vratise nazad i proveri dali ne e taka//...
.
Ico,cisto sumnjam deka toa sto si koristel e fluoro..vi napisav sto pati.Premnogu lazni ima ,totalni falsifikati i lazni vo smsol samo oblozeni so fluoro karbon (sto ne znaci dek ase losi imaat i te kako primena koj znae ) Taa karakteristika na fluoroto (sto ima ista refrakcija so vodata) ja koristat za obloga na obicen mono.....