www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Вто Ное 12, 2024 3:12 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS678910ELLIPSIS28»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: petel VS Lav
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 2:47 am 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Г А Ч К И И П Р И К А С К И..

И двајцата ве почитувам.. ок е сѐ.. едниот си е мајстор за една вода другиот за друга..
Ајде сите у лига 2014.. таму ке мериме ташак..

Ајде да идеме на жабјани... дај боже да е таму фул со крапови и да правиме ендуро натпревар од 72 саати.. 500-600кг да маваме.. Ако е рибник.. треба да се издржи..

Па после да идеме на некој дивјак.. да чмаеме таму.. да го чекаме бркоњата голем..

вака.. те едно те друго.. секој сам свој мајстор.. колку твое да толку мое не.. се делиме за џабе на 3 табори.. ицо табор.. келтан табор.. и друѓите..

безсмислено е..

еднот сака слики другиов не дава.. па ајде силовање.. :)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 2:50 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Сеп 21, 2012 2:25 am
МислењаCOLON1322
ЛокацијаCOLONПрилеп
Охоооооохоооохоооооо...
Добро бе мајка му стара, абе една вечер ќе ме нема на форум и оп - ЧУДО...
Леле Ицо, абе ова историска прилика друже, пукај со слики...

Постои само една солуција - РЕВОЛУЦИЈА !!!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 2:55 am 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
ico baits НапишиCOLON
sega stvarno ne ti satavam sliki...
Sto e sega ? Sto te naluti bre petel ? Ne cekam sliki sega,nojceska , dremam na skajp da se ukluci drugar mi od USA ..utre trga za vamu pa da se slusneme ....da ne mi zaboravi nekoi poracki . . . Aman , ne mora nojceska , rekov ne mora datumi . .. utre ce prodolzime so utakmicata :shake_hand:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 3:12 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Дек 09, 2011 2:36 am
МислењаCOLON2536
ЛокацијаCOLONСтруга
А што е проблемот сега?
Келтан постира една риба, Ицо две. Сега за сега води Ицо.
Јас мислам дека Келтан е на потег :seir:
Зошто да мора наеднаш сите риби да се постираат?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 9:01 am 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
Ако на некого му треба техничка помош, на располагање сум ви и на двајцата. Тоа важи и за поставување на слики и за проверка на веродојстојноста :D

Лежи доста сеир во темава и празни муабети, ама и предизвикот е голем. После неуспешниот предизвик на Келтан за заедничко ловење на Козјак или кај и да беше, ова е втор предизвик...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 9:02 am 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
Keltan НапишиCOLON
eve eden od pomalite .. :D vejce ja staviv nekade :confused: ovaj nema da go vazime Aki vo temava . . .. ajde da mu olesnime na zajko :seir:

http://i39.tinypic.com/oayt1w.jpg
Келтан, и ти како модерниве, погледот надолу и десно :mrgreen:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 10:58 am 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Keltan ke izgubis spored matematikata sto ja znam.Zajko nema od segde sliki a i kaj sto ima isti se ko tvoite ne se za na forum.Samo sam e mnoogu vo brojnost,vo kupno kilaza neznam.

Za vas dvajcata ima edna srpska rabota

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 11:03 am 
Отсутен
Админ
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am
МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
Келтан те читаме со години, а од тебе слика скоро и да не сме виделе (две три слики исто како ниедна)....незнам што го предизвикуваш зајакот, ти си дужен пред сите на Форумов на чии репортажи си коментирал, си аплаудирал, или критикувал,....знаеш да збориш за све и свашта, знаеш да коментираш секого, си учествувал во милион теми, знаеш да мериш риби од ОКо, да цениш тежини и све, ама твоја фотка никако да ставиш, како Бетмен си, се слуша за него, “ал се не види“,...репортажа твоја никако, за три години една репортажа, тоа ти е во најмала рака Нефер кон сите останати колеги кои ги доловуваат од почеток до крај своите доживувања на вода и ги ставаат тука пред сите. Си имал убав риболов во Ноември ОК напрај една репортажа, кажи што како, тактика, мамци за да учат помладите, сподели ја убавината со сите нас, како и ние што правиме, дај боже уште 1000 такви убавини да имаш......, а не ќе мериш к..ови тука безвезе. Зајакот каков таков, негови слики има на сите страни.....ти си дужен (за слики) на Форумов како грчка

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 1:58 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Crven НапишиCOLON
Келтан те читаме со години, а од тебе слика скоро и да не сме виделе (две три слики исто како ниедна)....незнам што го предизвикуваш зајакот, ти си дужен пред сите на Форумов на чии репортажи си коментирал, си аплаудирал, или критикувал,....знаеш да збориш за све и свашта, знаеш да коментираш секого, си учествувал во милион теми, знаеш да мериш риби од ОКо, да цениш тежини и све, ама твоја фотка никако да ставиш, како Бетмен си, се слуша за него, “ал се не види“,...репортажа твоја никако, за три години една репортажа, тоа ти е во најмала рака Нефер кон сите останати колеги кои ги доловуваат од почеток до крај своите доживувања на вода и ги ставаат тука пред сите. Си имал убав риболов во Ноември ОК напрај една репортажа, кажи што како, тактика, мамци за да учат помладите, сподели ја убавината со сите нас, како и ние што правиме, дај боже уште 1000 такви убавини да имаш......, а не ќе мериш к..ови тука безвезе. Зајакот каков таков, негови слики има на сите страни.....ти си дужен (за слики) на Форумов како грчка
Taktikata moja ti e opisana vo posebna tema viewtopic.php?f=94&t=4218 mamcot go ima duri i vo ovaa tema .Sto povejce treba da storam . Napravi anketa sto sakaat mladive clenovi i da vidime ..dali sakaat sliki od jadenja na masa i sliki od ribi ili sakaat postovi od koji nesto korisno ce izvlecat ! Razlikata medju mene i mnogu drugi ovdeka e sto jas koga pisuvam , pisuvam iskreno i jasno ona sto mislam , bez nikakvi nedorecenosti da nekoj se duma sto sakal avtorot da kaze .Ovaj recept ovdeka e toa na sto jas lovam iako milion posto sum siguren deka 90% nikogas nema toa da go poveruvaat :D

Steta .....sto ne sakas da si merime k . . . ovi BEZ BEZE ... slobodno sega zakluci ja , izbrisi ja ovaa tema , po volja ti . . .zajko i jas na masa ce listame sliki togas ...na zimski ribolov !!

Jas sum bil dolzen sliki kako grcka ..zamisli :head_bang: Ok , neka delat iskustvoto so sliki ..a jas pak budala mislev trebaat ubavi temi i korisni postovi vo niv :head_bang:

I prodolzete so reportazite so sliki vo koi osim sofri i manekieni so ripcina nema ni dve bukvi korisni da izvlece nekoj . . .. Od sliki ce gi ucime mladite li Crven kako se lovi riba ??
PS .Jane , ce izgubi zajko , ni ti ne znaes se , pa ni nikoj Prlepcanec ..znaat samo ona sto jas sum sakal da znaat . . . :secret:

Pozz od Betmen :D cujes ga ne vidis ga ..moram vo potpis ova da go stavam :thumbs_up:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Дек 11, 2013 2:14 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON6506
Crven НапишиCOLON
Sega ja citav ovaa viewtopic.php?f=42&t=3924 tvoja reportaza kade lovite krap :D Stvarno ima sto da se nauci ..i za taktika i za mamci i za se . .. . skolski primer ... :shake_hand:

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS678910ELLIPSIS28»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 3 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum