Келтан те читаме со години, а од тебе слика скоро и да не сме виделе (две три слики исто како ниедна)....незнам што го предизвикуваш зајакот, ти си дужен пред сите на Форумов на чии репортажи си коментирал, си аплаудирал, или критикувал,....знаеш да збориш за све и свашта, знаеш да коментираш секого, си учествувал во милион теми, знаеш да мериш риби од ОКо, да цениш тежини и све, ама твоја фотка никако да ставиш, како Бетмен си, се слуша за него, “ал се не види“,...репортажа твоја никако, за три години една репортажа, тоа ти е во најмала рака Нефер кон сите останати колеги кои ги доловуваат од почеток до крај своите доживувања на вода и ги ставаат тука пред сите. Си имал убав риболов во Ноември ОК напрај една репортажа, кажи што како, тактика, мамци за да учат помладите, сподели ја убавината со сите нас, како и ние што правиме, дај боже уште 1000 такви убавини да имаш......, а не ќе мериш к..ови тука безвезе. Зајакот каков таков, негови слики има на сите страни.....ти си дужен (за слики) на Форумов како грчка
Taktikata moja ti e opisana vo posebna tema
viewtopic.php?f=94&t=4218 mamcot go ima duri i vo ovaa tema .Sto povejce treba da storam . Napravi anketa sto sakaat mladive clenovi i da vidime ..dali sakaat sliki od jadenja na masa i sliki od ribi ili sakaat postovi od koji nesto korisno ce izvlecat ! Razlikata medju mene i mnogu drugi ovdeka e sto jas koga pisuvam , pisuvam iskreno i jasno ona sto mislam , bez nikakvi nedorecenosti da nekoj se duma sto sakal avtorot da kaze .Ovaj recept ovdeka e toa na sto jas lovam iako milion posto sum siguren deka 90% nikogas nema toa da go poveruvaat
Steta .....sto ne sakas da si merime k . . . ovi BEZ BEZE ... slobodno sega zakluci ja , izbrisi ja ovaa tema , po volja ti . . .zajko i jas na masa ce listame sliki togas ...na zimski ribolov !!
Jas sum bil dolzen sliki kako grcka ..zamisli
Ok , neka delat iskustvoto so sliki ..a jas pak budala mislev trebaat ubavi temi i korisni postovi vo niv
I prodolzete so reportazite so sliki vo koi osim sofri i manekieni so ripcina nema ni dve bukvi korisni da izvlece nekoj . . .. Od sliki ce gi ucime mladite li Crven kako se lovi riba ??
PS .Jane , ce izgubi zajko , ni ti ne znaes se , pa ni nikoj Prlepcanec ..znaat samo ona sto jas sum sakal da znaat . . .
Pozz od Betmen
cujes ga ne vidis ga ..moram vo potpis ova da go stavam