Слушнав дека на Велешко веќе нема толку крап колку што имаше, а сега на нишан е амурот. Големите велешки мајстори им го најдоа крајот. Модерна опрема, добра припрема, седење со денови и тоа на смени...идила...па ќе нема така нормално...Сите тие, а на јавноста добро познати, зошто сами толку добро се рекламираат по форум и на ТВ емисии нека си ја чукнат главата и да си се прашаат: што ќе ловат после 3..5 и повеќе години од сега? Во велешки мајстори не ги ставам сите на куп...само тие што сами ќе си се препознаат.
Ajde vaka da probame da razjasnime barem del od ova ?
Daniel tvrdi deka sedel 200 dena ...sto znaci deka sepak kolegata ziko e vo pravo ? A zosto nekoj bi sedel 200 dena , rabota druga imal li .. ili ne . . i sigurno ne sedel sam , mora so nekoj da se menuval . .. . Pa mozebi nasol nekoj drug interes . . A toa e za razmisluvanje . . .
Ponataka , zajce velesko . . Ico
vo oglasi kade prodava nekoj miksovi ...se fali deka toj miks ulovil preku 500 krapa ??? Zaklucok doneste sami dali ima barem del vistina vo tvrdenjeto na zikobugi ...Jas licno sum sklon da go veruvam
abe ico ti ne mozes da go navedes da leta u oblaci
znaci pred da pises malku misli so prlepdskata gleva sto pisuvas,,greska sum napravil u tie 500, preku 1000 imam fateno samo na komercijali, a povelke na divi vodi za ovie 20 god
zatoa prasaj ne ripaj i ne probaj da me ismevas na temaVA, FINO LEPO KE TI OBJASNAM
FALA STO MI PRAVIS REKLAMA NA MIXOT za ova imas pivo