www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Чет Дек 05, 2024 4:13 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS111112113114115ELLIPSIS208»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Претставување
ТемаИспратеноCOLONСре Maр 13, 2013 9:56 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONВто Феб 05, 2013 11:17 am
МислењаCOLON421
Volcko НапишиCOLON
ZeleN НапишиCOLON
no nikogash Bojnik iako sum imal prilika da vidam ogromno jato vo Katlanovo vo Pchinja no bezuspeshno, mi se chini vo glava gi udirav so mamecot i pak nishto :eusa_snooty:
Druze probaj izgubi 1-2 ribolova dodeka da fatis oset za bojnikot posle nishto drugo nema da brkas koga odis na reka... barem taka e za mene dodeka da fatam ritamot sega bez leb i beli crvi od doma ne iskacam :D
ne mi odi drugar, jas go kvasam mamecot cel den, edno chiche do mene polna chuvarkata, pa mi vika sinko vaka sinko onaka ama djabee, pa na kraj mi reche da ti dadam jas ribive i onaka ke fatam utre pak :D mislam sekoja chest, koga nekoj si znae da ti e merak i da gledash samo

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Maр 13, 2013 5:53 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 24, 2012 11:03 am
МислењаCOLON2236
ЛокацијаCOLONСкопје
Зелен од тие таквите сомчиња душа се нема. Проблемот е што кога ке залапаат јадица често и да го пуштиш нема да преживее. Затоа само големи јадици и да немаш мака. Големиот е тука но трерба малце трпение. Веруј се исплаќа. Меракот е голем. Пробај нема да зажалиш.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Maр 13, 2013 6:43 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Aпр 12, 2012 3:42 pm
МислењаCOLON605
ZeleN НапишиCOLON
Volcko НапишиCOLON
ZeleN НапишиCOLON
no nikogash Bojnik iako sum imal prilika da vidam ogromno jato vo Katlanovo vo Pchinja no bezuspeshno, mi se chini vo glava gi udirav so mamecot i pak nishto :eusa_snooty:
Druze probaj izgubi 1-2 ribolova dodeka da fatis oset za bojnikot posle nishto drugo nema da brkas koga odis na reka... barem taka e za mene dodeka da fatam ritamot sega bez leb i beli crvi od doma ne iskacam :D
ne mi odi drugar, jas go kvasam mamecot cel den, edno chiche do mene polna chuvarkata, pa mi vika sinko vaka sinko onaka ama djabee, pa na kraj mi reche da ti dadam jas ribive i onaka ke fatam utre pak :D mislam sekoja chest, koga nekoj si znae da ti e merak i da gledash samo

Зеки нека не те лажат заеби бојници мојници кога си знаеш дека крапот е правата ствар :fishing:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maр 14, 2013 9:54 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON421
jas drugar sum so naravot od disko, gi sakam site ribi :mrgreen: shala na strana mislam deka prvo ke gi posetam site da kazham pofini lokacii za lovenje po nekolku pati pa ke se odlucham shto i kade ke lovam najvekje, no shto i da bide mislam deka sepak ke lovam razlichna riba a krapot sekako sega zasega mi ima napraveno najvekje keif pa sledno od oprema ke mi bide toa shto ke kupam specijalizirana oprema za krap, tvojata epten me bendisa :lepi:

vikendov radi vremeto go skoknuvame, sledniot pak ke se pushtime negde da imash u plan

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maр 14, 2013 10:02 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON421
Bobi_Brada НапишиCOLON
Зелен од тие таквите сомчиња душа се нема. Проблемот е што кога ке залапаат јадица често и да го пуштиш нема да преживее. Затоа само големи јадици и да немаш мака. Големиот е тука но трерба малце трпение. Веруј се исплаќа. Меракот е голем. Пробај нема да зажалиш.
Bobi, nekolku chasa beshe zhiv kaj mene vo chuvarka a imashe lapnato do stomak da, moeto go storiv jas pa ponatamu kako mu bila sudbinata, dodeka ne mi go dade ti ova info nekako intuitivno bev uveren deka prezhiveal pa za ponatamu... bogami kakva vozbuda beshe i ova koga go fativ mozham da zamislam kako bi bilo da fatam nekoj pogolem, a gi gledam ribarive ke izvadat parche likot isto im stoi kako i pred da udri, jas be drugar koga ke ulovam neshto ajde taka da se izrazam za mene pogolemo posle toa saat vreme kako glup nekoj sum nasmean od uvo do uvo :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maр 14, 2013 10:51 am 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
Зелен, знаеш дека темава е претставување, а не Лаф муабет, така? :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maр 14, 2013 11:04 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON421
pojma nemam jas kako odat rabotive tuka drugar, koj mi pishal mu vrakjam taka me nauchila kulturata, se izvinuvam ako sum prekrshil nekoe pravilo ne bilo namerno

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maр 14, 2013 5:26 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 24, 2012 11:03 am
МислењаCOLON2236
ЛокацијаCOLONСкопје
Филип НапишиCOLON
Зелен, знаеш дека темава е претставување, а не Лаф муабет, така? :D
Не го карај Филип. Подобро и темата да ја промаши но да пишува,
одколку прв пост да му биде ПРОДАВАМ

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Maр 15, 2013 9:05 am 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
Не го карам, пријател ми е :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Maр 18, 2013 10:04 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON421
taka e, Filip go zapoznav vo Dojran, pa druzhevme istiot vikend na Podles, za da pred skoro vreme nesebichno go ponudi svoeto znaenje i ekspertiza :ugeek: koga e vo prashanje izbor na trska pa novata trska moja e negov izbor i sega zasega sum mnogu zadovolen. Ushte da naucham da pravam pchenka kako taa negovata chokoladnata da ne mu baram sekogash koga ke go sretnam i se ke bide taman :mrgreen: . Pozz Filip, se nadevam naskoro ke pravime edna druzhba na voda shto ke mi pretstavuva ogromna chest drugar :NotWorthy:

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS111112113114115ELLIPSIS208»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 5 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum