Boris -ribar.com.mk НапишиCOLON |
бубо не се потребни натегања, сите знаеме што ги тишти сите, сугестијата на spiro_jas беше добронамерна, можеби кажана на малку шеговит начин, моабетот е дека очигледно никој не е навикнат да праќа дописи вакви, а моето мислење е дека колку ги има повеќе толку надлежните ќе сватат дека проблемите се општи и тангираат голем број на луѓе, така што зошт да нема пример дописи и од групи риболовци, пример правиш допис, нека ти се потпишат 3-4-ца другари риболовци од екипата и го праќаш, ако стигнат вакви 1000 дописи, плус од здруженија, плус од федерација, некј навистина ќе свати дека има доста засегнати луѓе пример за концесии, за рибокрадци и сл.....треба сите да се вложат, јас како единец не одговарам лично за ова.....сепак и овој допис беше пратен од името на здружението Рибар, од името на сајтот и форумот и на крај потпишан од Сашо како Претседател на здружението, spiro_jas е еден од членовите на Управниот одбор на тоа здружение и модератор на форумот....така што неможе сам Борис да одговара и иницира вакви работи.....треба сите да се вложат до последниот човек
Fala bate Boris na odgovorot ne se lutam na nikoj se izvinuvam ako navrediv nekoj stvarno imam golema zelba da se resi situacijava sto poskoro i posakuvam vo idnina nikogas da ne se povtori ovaa greska no toa e sto ni ostanuva ke pocekame rabotite da si legnat na svoe mesto vo nedela zdravje ke si ja oprobame srekjata na mavrovsko pa zdravje ako ima nesto ke ima i nekoe slikice
Golem pozdrav do site kolegi i vi posakuvam se najdobro