Благодарам друже за убавите зборови, самата идеа ми беше да го прикажам овој традиционален рецепт кој во Прилеп е во изумирање, а заслужува да го знаат и готват и идни генерации.
Воопшто не ми беше намерата да полемизирам со некого дали се крапчиња, караси или кленови, ама за жал кај нас не го ценат трудот што си се мачел два саати да составиш нешто, намалувај слики, зголемувај, пиши-бриши
, него поинтересно им е да ти кажат што си јадел
Кога ќе имаш прилика да дојдиш во Прилеп, вратата кај мене е отворена, впрочем за сите е така, 100 пати и јавно и по приватни пораки сум поканил еден куп луѓе, со некој сум се запознал со некој сеуште не, придобивките од ваквите типови на социјални поврзувања како што се форумиве е тоа, ќе сретнеш убави луѓе со кои ќе продолжиш да комуницираш, секое ново пријателство за мене е многу значајно. Поздрав
П.С.
Повеќе не коментирам што риби се, на вас оставам да размислите дали имам причина некого да го лажам за таква банална работа. Да имав кетеринг служба па да ви го продавав јадењево ајде да сфатам да се сомневате дека сум ве излажал и сум ви увалил караси наместо кленови, ама вака !?!?! Ако сметате дека се сунчици така и нека биде...
Поздрав до сите, бистро и чесно !