Купувајте си слободно од Алиекспрес. За се досега што не ми пристигнало парите ми биле вратени. Познавам луѓе кој не го добиле производот а ни парите. Ама проблемот бил во тоа што не го запазиле рокот за достава а таму убаво пишува. ’’ Доколку не ја потврдите пратката до дадениот рок дека е примена или доколку не не известите до дадениот рок дека не е примена. Ние автоматски ја рачунаме како добиена’’. А тоа дека во пошта прават малверзации мислам дека се чаршиски муабети кои недржат вода. А познавам и луѓе кои што порачале НЕЗНАМШТО и истото го добиле двапати ама за тоа не се зборува или пак многу малку.
Golemi mrzi se neshto ke stigne vo Kumanovo im treba 1-2 nedeli od poshta do doma da go donesat.
Na drugar postarot mu donel pratki za drugi luge pogreska sreka drugarot e posten covek gi vratil u posta.
Sto poracav duks postarot donese listot deka e pristignata bez datum,podpis pogreshen broj na pratka i red drugi raboti koga otidov u poshta sreka na shalter bese eden usluzen covek ja obrna celata poshta 2 pati,a poshtarot ja skril pratkata vo nekoj sasvim tret del kade sto pratki ne se stavaat.
Znaat poshratite tie listovi za stignata pratka kako bilo da gi baraat i vo poshta nemam slusnato ni videno na nikogo da mu baraat licna karta koga odi da si ja podigne pratkata pa sega jas mozam niz cel grad postenski sandacinja da ograbam i u poshta da otidam.