Во понеделник сум во Софија, поточно ќе ја посетам следнава продавница
http://www.bent-fishing.com . Ако ви треба нешто и ако можам да ви помогнам, слободно кажете...
Да се надоврзам на мојов пост... Значи и покрај големата услужливост на дечкото кој што работеше таму, изборот за спин и мушичарење е огромен... Посебно мислам дека се фокусирани на спин, па мушичарење, а останатите техники им се малку запоставени... Штета што немав време да направам некоја фотка затоа што времето ме газеше и морав да брзам за царини и глупости, дека продавницава и царината се на две спротивни страни од Софија... Следно одење и ќе се потрудам да ставам некоја... Ми рекоа дека соработуваат со некоја риболовна продавница во Скопје, ама не знаеја како се вика, а јас искрено го заборавив сопственикот како се вика... И што е најбитно од се добив добар попуст за тоа што го земав, а и капче гратис...
... Моја топла препорака е дека секој кој е по спин и fly задолжително треба да го посети... Имаше и материјали за врзување мушици, мушици, видов и блинкери, воблери, силиконци еден цел ѕид само со нив, а имаше и такви на кои што цената им беше дури и по 3 лева... Мене ми се виде евтино, не знам колку се движат просечно... Може Сашо и ќе го заинтересира дека имаа и посебен оддел за морски спин...
...