akiribar НапишиCOLON * | Нед Maр 31, 2019 5:15 am |
Sega proveruvav shto imam za zemanje za da dokolku nekoj neostavil vo zdruzhenie go podsetam koga ke odam sve da zedam na kup.
Gledam Boro mi presmetal 1450den a jas sega shto pronajdov i sobrav ispagja 1050den. so toa shto 1.Stefan - kniga 200den. 2.Filip - tapi i olova 200den. 3.Borche - krapski jadici 300den. 4.Sasho/Tasim - konec kolmikk i shkorpion 300den.
Dokolku neshto sum propushtil nekoj neka dopishe i ostavi vo prostorijata da znam koga da odam i zedam sve naednash?
Predmalku bev v kancelarija od gorenavedenite raboti pola gi imashe pola gi nemashe...
Zedov od filip tapi i olova 200den i tasim dva konci 300den ostaviv tamu kaj chovekot 500den. da znaete....
Otidov da izvadam i dozvola godishna go prashuvam kolku parie mi vika 2800den go prashuvam da ne e greshka za skopje mu velam vardar,treska,lepenec mi vika da da za tie e 2800den i mi stavi livche vo kesata so ceni za dozvolite i stigam doma gledam 1800den kako shto i planirav a nenosev dopolnitelni pari mi faleva nekoj 300den za taa od 2800 i neizvadiv a ustvari ke izvadev kuznae kakva spojka kemi napraveshe se zbrka neshto stariot