Del od niv sto bile uste ne uveruvaat deka e tamu super.del od niv koga vidoa deka se vo krivo kutat.a del ne ni sakaat da pisuvaat na forumov.
tocno kritiki da se popravi.ne da se unazaduva poveke.ne da se zbori kako e med I mleko.
ete jad zboram za nekoi.
ona od predhodno rekla kazala sega cuvarot go potvrdi moeto iznesuvanje na rekla kazala.a onie sto go branea demek nemale legit.ili dosle se raspakuvale I si otisle ko mivki kutat.sna togas morase da se pravda I velica zaradi odredeni dejnosti.
jas edno ke kazam koj nego osuduva krivolovstvoto sto e I ribokradstvoto znaci go podrzuva.toj NESMEE DA NOSI MAICA STOP RIBOKRADCI.
dva pati se gleda od 100 dusi sto se slucuva pred oci I se kuti.znaci decki vie podle zuvate ribokradstvo odnosto zakrivolivstvo.
A ne mislev na tebe ama eve sega Boris te povikuvam.
Zosto batka nedigna tel na druzenjeto da prijavis vo mzsv kako ovde sto ne ucis I otvoras temi
Сум дигал ја телефон многу пати и поради моето дигање телефони биднале многу акции со резултат низ цела МК, а на дружењето на Мавровица незнам зошто би дигал телефон....за дружењето моите критики беа поради слабата присутност на концесионерот и поради кинезите што си пецаа во заливот што сметаше на екипата која беше на излезот на заливот, тоа беа критики кон концесионерот, незнам каде ти тука виде нешто незаконски за што би се кревале телефони за по институции, кинезите си пецаа со трскички мирни како бајчиња, нит пуштаа мрежи, ни динамити, ни незнам што ....за што воопшто зборуваш не ми е јасно...., а за тоа кој смее, а кој не смее да носи маица СТОП за РИБОКРАДСТВО нит ја ни ти не сме тие што ќе кажеме, секој си има свој ум и ако си се идентификува со таа маица ќе си ја носи. Под тоа лого и со таа маица многу луѓе правеле акции низ Македонија со фатени мрежи и рибокрадци, со акање по ноќови, студови и низ разни места пуни со будали....тие луѓе жртвувале време, пари и муда за тие акции, ти не си бил во тие луѓе така што незнам што си зимаш за право да кажуваш кој да ја носи таа маица. Еден познат македонец од историјата кажал: жртвата завршува кога е потребно – и со име, и со чест!!! Така што ....ако сакаш некогаш бујрум во некоја акција, со име и на дело, а не на моабети и филозофии....па после ќе правиме моабет за маиците