12.08 Resivme da gi iskapime tapite i pojdovme na Strezevo... Se nadevavme na dobar ribolov no mn. slabo pominavme... Vodata padja mn. brzo. koga dojdovme imase kamen koj go pokrivase vodata na poadjanje okolu 17:00 vodata bese do sredina na kamen.Slusnav na forumot som jadel, toj den nikoj ne izvadi som
...
Ами бе пријателе-имаш телефони, јависе, ке помогнеме што треба и секако ке се запознаевме барем!
Од страната на вливот бевте или од брана?
БАЏО
Bevme od levata strana na vlivot, Dojdovme prvi raano sabajle uste vo 04 i nesto tamu bevme.
Ako si bil i ti na istoto mesto sigurno si ja videl kolata vednas do samata voda do ezeroto, parkirana i zaglavena vo kalta,
ili ako ne si ja videl kolata sigurno si ja slusnal kako slajfuva za da izlezam
hahahaa. Belo YUGO 55 so Kumanovski tablicki...
Na forumov pred poadjanje prasav sto i na sto se lovi na ezeroto i sakav da ti pisam poraka na forumot da mi dades broj ama kasno bese, rano sabajle trgnavme i znaev deka nisto rabota ... A naredniot den posle strezevo (Ponedelnik) bevme do prvoto ezerce vo Ergela pokraj lentata facavme sitni karasi... Vtoroto ezero znam deka postoi ama mi bese maka da odam do tamu a za tretoto ezero sakav da te prasam ama nemav tvoj mob.... Ostavi mi brojce i naredno idenje na ribolov vo Bitola se slusame... Pozdrav