Abe vidi vaka :Lesno e da kazis nesto i nekoi da poveruvaat!!
Ama e odposle tesko da si go povlecis kazanoto!
Zatoa ke ve zamolam za nepotrebni I NETOCNI komentari da ne kazuvate oti starite imale pravo ko ke recat deka kutenjeto e zlato i nema da se zameris so nikoj.
KAKO KE SI POSTELIS TAKA KE SI LEGNIS
Sime jas kazav informacii sto mi gi kazaa licno od Barbus fish , nisto ne izmisliv! ,ako procita ponazad:
Од муабети разбрав дека досегашниот газда на езерцето изгледа нема концесија за него и најверојатно ќе биде присилен да го напушти езерото , што мене лично не ми се допаѓа!!!, Симе досега одлично го одржуваше езерото и за само 100ден е одлично место за опуштање. Незнам Симе дали е тука на форумот и ако е тука добро е да добиеме одговор од него.
ova e mojot stav i postaveno prasanje za tebe na koe voopsto ne go vidov odgovorot :
Ne mozam da se iznacudam i ne mozam da sfatam ako nemav koncesija kako site ovie 7 godini ke go drzev mestoto.
Znaci ostanuvam na stavot deka e najdobro za nas ribarite da go zadrzis ezeroto i ova istoto im go kazav na lugeto od barbus i plus im rekov ako toa so mi go kazaa e vistina dali ima nekoja moznost da ostanis na ezeroto zatoa sto ako go napustis vo nego nema ni zabi da ostanat!!! ke ti pisam na pp sto mi odgovorija
Imas potpolna podrska od mene!!!
pozdrav