хммммм, имав најдобра намера да малку напреднеме во развојот и еволуцијата на риболовецот македонец, ама видов дека некои разбрале а некои не разбрале од која причина ја напишав темава.
се е уреду мене никој на форум не ме нервира и немам намера да се нервирам, баш па тука кај што седнам во денот наутро со кафе и навечер пред да одам дома,има мене кој да ме нервира доволно.
туку ги отворам темите да погледнам што имат разменето колегите и што ке видам.
за дојранско како карашот нечинел незнам ова незнам што, а оно 90% од езерата немаме што да пецаме и он нечинел.
ја отворам темата за крапска лига јас неидам јас нејќам ваму јас нејќам таму бидејќи тој сака таму и како да напреднете пошто јас досега не сум такмичел зборам за вас .
ќе се пориби некое езеро како нашето ние се радуваме како мали деца, а вие мислам некои од вас нарипавте како тоа не било доволно како не сме порибувале незнам од кога и колку и што да кажам подобро е и 5 риби да се пуштат одколку ич.
ја отварам темата за државни дозволи и наместо да се радуваме бидејќи парите ќе одат кај концесионерите од годишните зошто нема да вадиме државни па парите да одат во државата ние и тука рипаме,дај боже да ја направат и 15000 па сите да си извадат годишни од концесионерите.
и нејќам да прикачувам текстови од други форуми да видете во каква слога се рибарите таму.
а има и многу други теми ама да не пишувам басни како што вели ицо
кој сакал да ме разбере ме разбрал кој не ок.