www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Сре Ное 20, 2024 1:20 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2829303132ELLIPSIS149»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ВАРДАР
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 29, 2012 10:56 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
Se plasam da ne im odnesat trokuki da gi pojacaat hahaha.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 29, 2012 10:59 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONЧет Јан 19, 2012 8:26 pm
МислењаCOLON276
ЛокацијаCOLONskopje
fisherking .... vo red e toa sto ribata sto ja japaat e bojnik ama da ne e bojnikot na vardar ostanat letvo vreme nema da moze ripce da izvadime ni pa da si napraime kejf . ako nisto drugo eve barem jas licno letno vreme sum sekoj den na vardar kaj zeleznicka i ako ne poveke ama od 3 do 5 bojnika obavezno mi udaraat na treva i si pravam kejf .eden da mi udri sum zadovolen! so praime ako vaka se prodolzi i go snema i bojnikot ???? sto ke fakame ? nema sekoj ribar od skopje ili makedonija bez razlika sredstva da odi sekoj vikend za grcija i da si pravi kejf tamu !taka da treba da se prevzeme nesto kako i da e i bez razlika za koja riba stanuva zbor !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 29, 2012 11:13 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 12:47 am
МислењаCOLON1119
ЛокацијаCOLONАеродром
Не бе Вице во иронија го кажав тоа, никој ништо не чува не контролира, баш им е гајле на одговорните, а и сега баш е ладно кој ќе излегува да брка џапаџии. Знам за потегот кај железничка секога има рибари и вадат риба колку токлу до ќеифот е.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 29, 2012 11:17 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON276
ЛокацијаCOLONskopje
aaa ok ja pogresno sum te razbral izvini ! a da znaci toj poteg tuka od niviot most do kaskadata go posetuvam sekoj dan poso mi e na eden kilometar od doma a i se pravam kejf barem ja se zadovoluvam i so toa ! bez nieden bojnik ne sum taka da .... ne e loso :) ama sega nema nisto momentalno znaci veke 2 meseci ovoj del tuka kaj nas e mrtov !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 29, 2012 11:31 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 12:47 am
МислењаCOLON1119
ЛокацијаCOLONАеродром
Има бојник под Камени ама незнам зошто нормално не го фаќа никој, светка, рипа, тука е, дури еден од тие чакнатиците и со чизми влегува 4-5 метри за повнатре да му фрла, и за што за џапање, незнам не разбирам :oops:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONНед Јан 29, 2012 11:48 pm 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON276
ЛокацијаCOLONskopje
ne mi se jasni .... ne li im e kejf be poveke da fatat 2 bojnika kako sto treba da im potone tapa ili 6 na trokuka . ama toa e toa nekoj ne razmisluvaat kako nas !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Јан 30, 2012 1:13 am 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 28, 2010 1:02 am
МислењаCOLON226
ЛокацијаCOLONSTRUMICA
Vie Skopjani :) ovie sto dzapat u Skopje ne mozete da gi sredite a vi smetaat ovie u Grcija sto dzapat po Bistrica potocno, znaci prvo da si go sredime domot a za Grcija ke ja mislime.(isprovociran od napisite za Bistrica ova ke im napravime ona ke im napravimena ovie sto lovele so trokuka a u stvari ovie so trokuka pred nos vi se setat sekoj den i nikomu nisto zatoa vo idnina ako ne ve biduvaa podobro molcete si neka si dzapat lugjeto kade i da se bidejki samo za spioni ne biduva !!!).
DOBRONAMERNO!!!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Јан 30, 2012 1:14 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
bravo bratu ,, tocno taka :D :D :D sto vikaat sekoj vo svojot dvor, mir so komsiite ;) ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Јан 30, 2012 1:31 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON276
ЛокацијаCOLONskopje
CASPERSKY - ne vikam deka ne si vo pravo brat , ali za da se sredi toa ne moze samo eden covek , treba organizacija od 5 ,6 luge najmalku i so red od kameni pa nagore inace eden covek sam nemoze da naprai nisto !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Јан 30, 2012 1:31 am 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 28, 2010 1:02 am
МислењаCOLON226
ЛокацијаCOLONSTRUMICA
ico baits НапишиCOLON
bravo bratu ,, tocno taka :D :D :D sto vikaat sekoj vo svojot dvor, mir so komsiite ;) ;)
Ице многу збориме друже а ништо не правиме,некој од нас се кријат зад своите никови и сила зимат на форумот, кусо нека се такви хероји а јас повторно ке кажам ако сретнам некој не спортски да лови кај што ловам јас, лета у вода ако е маж бујрум или јас или он!

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS2829303132ELLIPSIS149»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 3 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum