do pred 15 godini mercedes i BMW pravea samo golemi koli i kvalitetot bese rezerviran samo za niv,a sega vece ne e taka pa zatoa pocnaa da pravat pomali koli A i B clasi,zatoa sto ke gi izede kokurencijata,i daiwa se pravese samo vo anglija seka se pravi vo kina...vo ovoj moment najbiten e odnosot na cenata i kvalitetot.....dali daiwa-ta e podobra za 60evra ke si odluci toj sto ke ja kupuva
Filip daiwa nikogash ne se pravela vo Anglija samo odredeni parabolici koi i den denes se pravat tamu.Se praveshe vo kina no i tamu pred dve godini ja zatvori fabrikata koja sega e vo tajvan.Daiwa ima cetiri fabriki.Anglija,Francija.tajvan koja e za germansko trzishte pod imeto cormoran-daiwa i vo japan i sekade ima razlicni proizvodi so razlicen kvalitet.S|hto se odnesuva do stolot e super jas go imam istiot i te molam nemoj veke da sporeduvash proizvodi od niska klasa so proizvodi od visoka klasa koi nesi gi ni videl a kamoli koristel.Ednash kazav osven fox i korda sve shto e vo formaks e buvljak(pazarska) roba od naeftinite kineski proizvodi.Nema smisla da davash dezinformacii na nekoj shto prashuva tocno shto go interesira.
Inace imashe odlicni stolici i kaj Pepi vo DAm ako ne se prodadeni.Za kaj zare samo eden sovet kupuvaj toa shto ima vo prodavnica zoshto ako naracuvash ke te zaebava minimum 6 meseci do godina dena