море море прашини се кревање, изгледа коњот кој трча е добар
- овие се пријателски дружби и тренинзи, кога ке почнат натпреварите и куповите тогаш ке има пребројување кој колку овци знае да зачува
а кој се тие бре од паланка ? вака како ги претстави колегата доста опасни дечки треба да бидат, не е лошо и нив да ги видиме на форумот па можи ке се зголеми бројот на ваквите пријателски дружби
Spire toa e drustvoto ,,Mrena ,, od Kriva Palanka , dali uste postoi neznam .
Bea championi 2003 - 2004 vo plivka na celo so Dakta - Ginovci - Goran
si kupija stekovi sve fino lepo i si istak icijatie 2 godini ,si bea prvaci .
ama ne bese noeden od niv Drzaven prvak
istiot ovoj tim go imase Alumina - Big fish - prodavnicata ( na vremeto )
poleka zgasna sevo ova ,koga Dakta se odluci da si tera turizam biznis i go batali ribolovot.
E sega sve e ok so ova , ama tolku prasina da kreva za Dakta koj kojznae od koga ne e vo tek so rabotive vo ribolovot so stek , a ovoj Mistrijva go pisu a po forumi
na vremeto kako mu jadese
ima sega nekoja najava deka godinava ke se vratel ,pak da natprevaruva .
Ke vidime po prijavite za kotizacija
dokolku se rati vo liga , ke dojde vo Park vo idnina
pa ke pravime muabet:)
kaj nego na ribnikot vo Ginovci ne e Humano!!! Da lovis
sum bil so mac 6-7 pati ,znaci nema zastoj sekoja raka jade krap i karas
sam Dakta koga ke sme se najavele ni vikal za vas nema problem vo sekoe vreme
cest mi e da lovite na ezeroto
toa e toa vo vrska so K.Palancanite
Site se odlicni i drustveni momci , samo ova ,,mistrijava ,, od kade izleze ne mi e jasno
ej drugarce izvini sto izbi so provokacija za da se probas da lovis so nasite od palanka inaku mi recova deka si dobar ribolovec ali kako covek ne si mnogu aren ti se primetuva mistrija i drugo so glupost pisuvas jas sum gradezen majstor ama covek sum moze da zgresam nesto ama ne gi navreduem drugari i prijateli a najmalko tie sto ne gi znaem nego ne si malecok ke se oprais