LONG LIVE THE FLY FISHING
Nie posto nemame kralica ke velicame ona sto ni e drago.
So ovaa izreka sakam da se oprostam od mojata uloga kako moderator.
Mi bese posebna cest sto mozev eden period da go moderiram musicaskiot del,i na toj nacin da pridonesam vo promoviranje i zbogatuvanje na ovaa disciplina(jas bi rekol zivoten stil) vo nasata cudna drzava Makedonija.
Veruvam deka uspevav da odruvam balans na forumot i deka so nikoj ne se zameriv ili pak povrediv nekogo.Dokolku takvo nesto se slucilo sprema bilo koj clen na forumov go molam neka mi prosti.
Samoinicijativno go ostapuvam moeto moderatorsko mesto zatoa sto smetam deka vo posledno vreme ne bev dovolno zaangaziran moderator i prestavuvav kocnica za ponatamosna ekspanzija na musicarenjeto na forumov i posiroko.Od druga stprana pak veruvam deka na forumov ima drugi musicari koj se pospremni od mene da dadat svoj doprinos i zrtva za musickarenjeto vo MK.
Na novite Moderatori i Urednici im posakuvam mnogu uspeh i da se trudat da ja obnaroduvaat ovaa disciplina.
Ima Blagodaram na site Moderatori za dosegasnata odlicna sorabotka i na clenovite sto aktivno ucestvuvaa vo gradenje i zbogatuvanje na ovoj forum.
Jas ostanuvam da pisuvam i citam kako i sekoj clen na forumov.
Bistro