Слободно отворете огласи во продавам и назначете дека се за лицитација за помош.
Nema potreba oglasi koga imame tema .
Vaka decki , masinkata e vo besprekorna sostojba sto se odnesuva na mehanika , vizuelno ima grebnatinki i tragi od upotreba .Ima uloveno edno cudo pastrmki
pa mozebi i na noviot sopstvenik ce mu donese mnogu radost
Odamna ne ja koristam . . . odi komplet so site rezervni spulni koi se na slikava , od koi edna e plitka ...kalemi kako li gi vikate .Skoro mi e kompletno sredena , otvorena iscistena i podmackana so kvalitetni maziva . ..Imam dodadeno + eden lager na tajnirastiot zubcanik uste koga ja kupiv nova.Pogodna e za spin , najdobro blinkeri ama sum lovel i so vobleri ....isto taka poradi brzinata na prenosot e dobra i za nekoi vidovi na ribolov so tapa ..Podatoci za nea ima na net , kogo go interesiraat detalji . . .
Cena
4000 denari . Kupuvacot parite ce gi uplati na smetka na zdruzenieto
Ribar2011 . . . A Saso potoa ce gi uplati na smetkata od Daniel . . .daj boze da mu pomognat da stane
Stvarno nemam nervi i vreme da odam po banki . . .
Masinkata sakate jas da vi ja pratam posle uplatata ,po brza posta ili na nacin kako vie sakate .Ako treba ce ja ispratam do Saso od ribar2011 ....pa toj ce vi ja dostavi na nacin koj vi odgovara . . .mislam deka Saso nema da ima nisto protiv .
Eve vi slika ...ako nesto ve interesira slobodno prasajte .Jas vi tvrdam deka e vo besprekorna sostojba .
Shimano Stradic 3000 GTMH , prenos 7 - 1