I sto bidna se? Svedskive Mora dobri se ili ne? Gerber Bear Grylls ili Smith & Wesson? Se iznacitav na temava, eden kup informacii, dajte kazete sto da odberam.....
Imav porano od Bratstvo Edinstvo Rambo noz ama kojznae kaj go izgubiv, srce me boli.... Ako nekoj go najde, mojot e
))
Kolega za Gerberite tie na Bear Grylls razlistaj po youtube ima nekoi interesni stvari poveketo se pozitivni ali ima i negativni.
Ako e marka nemora da znaci dek e kvalitet imam eden noz kupen evtin projde sekakov vid na tortura ruzen e plashilo ali drzi ostrina i ne se dava pred mesec mozda dva koga bev po riba edno staro drvo godini unazad me nervirase na edno mesto so drugarot zapnavme so nozot go sredivme debelina precnik neka e bil 10-12cm ama ne napred nazad vlecenje nego go stavas nozot i odozgora go udiras so drugo drvo.
Neznam kolku se gleda na slikive ali treba nozot da e CRN no e srebrenast ja izgubi bojata koga se igrase so ogan
Na "sonce" mnogu sto stoi
Nekad nesto pisuvalo tuka
Sto spomna od tie starite imam i takov Diverzantski noz imam od nego sliki stavano neznam kolku strani unazad i e neunistlivo nesto !
Nozot e vid na alat i najnormalno se troshi ne gi stedam nitu vo ostrenje nitu vo rabota ovoj na slikata posleden pat go ostrev i so turpija so cel da go napravam pod agol koj jas go sakam 17 stepeni gore dole go srediv na oko.