Pri izborot, dva brenda gi iskluciv od start, edniot e Simms a drugiot nema da go spomnam. Kolku i da zvuci glupavo i dvata brenda me podsekaat na " globalizacija " i so toa me podsekaat na odreden tip na luge i zatoa nejkam da gi vidam
Posto mojot omilen brend LOOP nema izvadeno veke podolgo vreme wadersi , izborot go svedov pomegu Patagonia i Orvis.
Na kraj odlukata bese lesna. Noviot model na Orvis Silver Sonic si najde nov spostvenik.
Silver Sonic go ima vo 3 modeli, Guide so patent, Guide bez patent i Convertible. Ja se odluciv za posledniot zatoa sto e dizajniran taka da gorniot del lesno se se spusta do polovinata. Mene toa mi znaci i mi bese presudno vo izborot.
Kombinizonot go testirav cetiri dena , kaviltetot e ocigleden kaj materijatot na samiot kombinizon a pogotovo na neopranskata corapa.
Kombinizonot i corapata ne se sieni nego zavareni i pojacani so lenta.
Cena na ovoj model vo Amerika e 280 dol a po evropa moze da se najde za 300 evra. Gude modelot vo USA e 390 dol a po Evropa odprilika 450 evra.
So zdravje da si gi nosish.Znam deka podolgo vreme barase dobri wadersi i veruvam deka si gi odbral najdobrite poznavajki te.
Ova Sonic sto mu znaci? Deka se lepeni ili tolku razbrav
_________________ Podobro da si sam, otkolku da ne si so site
РегистриранCOLONЧет Aвг 16, 2012 10:10 am МислењаCOLON923
Siguren sum deka greshish okolu "globalistichkite" osven ako imash losho iskustvo vo praksa(iako ne veruvam).
So dobro zdravje da si gi koristish i da te chuvaat od vlazhno i ladno.
:saso:
Ne Trvdko, nemam nisto loso da kazam za nivniot kvalitet, od drugi pricini gi ignoriram. Znaci nestanuva zbor deka Simms se top klasa wadersi , edinstveno mozam da se pozalam na nivnata glomaznost. Od odredeni pricini mi se ima stvoreno antipaticnost prema niv, zatoa gi ignoriram.
Inaku blagodaram, da si zemes podobri
L- golemina mi bese dosta torbest, M - knap. Na kraj se resiv za M i ne zgresiv.
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 4 and 0 гости
Вие Не може да поставите нова тема на овој форум Вие Не може одговорите на теми на овој форум Вие Не може да промените мислења на овој форум Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум